Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Umrl Goran Misir, mož iz televizijskega zakulisja s srcem pri Klicu dobrote

Za vas piše:
J. P.
Objava: 09. 06. 2022 / 14:09
Oznake: Dobrodelnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 09.06.2022 / 14:14
Ustavi predvajanje Nalaganje
Umrl Goran Misir, mož iz televizijskega zakulisja s srcem pri Klicu dobrote
Goran Misir (tretji z desne) je bil vrsto let nepogrešljiv člen RTV-ekipe, ki je ustvarjala televizijski prenos Klica dobrote. FOTO: Slovenska karitas

Umrl Goran Misir, mož iz televizijskega zakulisja s srcem pri Klicu dobrote

Po hudi bolezni se je poslovil dolgoletni predani sodelavec RTV Slovenija Goran Misir, zaslužen, da je tudi televizijski prenos vsakoletnega dobrodelnega koncerta »Klic dobrote« potekal brezhibno.

Goran Misir – od njega se bodo poslovili na pogrebu danes ob 15. uri v Zabreznici – je bil na RTV Slovenija mož iz zakulisja, koordinator, brez katerega delo ne bi bilo tako dobro opravljeno. Bil je asistent režije, pa tudi sicer dejaven mož: alpinist, gorski reševalec, kajakaš. Kot asistent režije je sodeloval pri snemanju dveh slovenskih filmov: Življenje kot v filmu (2005, režiserke Špele Kuclar) in Majoš (2010, režiserja Amirja Muratovića). Tudi sina Jana je navdušil za delo v multimedijskem svetu. Sodelavci Slovenske karitas izpostavljajo, da je bil Goran Misir zares s srcem pri tradicionalnem »Klicu dobrote«, pri katerem je bil več let zapored nepogrešljiv člen televizijske ekipe.

Marljiv, natančen in vešč svojega dela

»Kar ne morem verjeti, da Goran ne bo več del Klica dobrote. Spomini so tako živi, kot da bi se včeraj v Celju pripravljali na koncert. Kar nekaj let zapovrstjo je bil Goran del RTV-ekipe, ki je ustvarjala televizijski prenos Klica dobrote. Marljiv, natančen in vešč svojega dela. V zaodrju je pod njegovo besedo delo vedno potekalo brezhibno. Bil je fant, ki si je med pavzo vzel čas za kavo, nekaj sladkega in klepet z nami, sodelavci in prostovoljci Karitas. Vsako leto smo bili drug drugega res veseli, da bomo lahko spet skupaj naredili super projekt. Goran, tvoj nasmeh in besede ostajajo med nami, sodelavci in prostovoljci Karitas,« se je pokojnemu poklonila Mojca Kepic iz Slovenske karitas.

Nalaganje
Nazaj na vrh