Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Peticija proti kriminalizaciji krščanskih prepričanj

Za vas piše:
Spletno uredništvo
Objava: 04. 04. 2024 / 05:30
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 04.04.2024 / 10:20
Ustavi predvajanje Nalaganje
Peticija proti kriminalizaciji krščanskih prepričanj
Združeni narodi razmišljajo o sporazumu, ki bi tradicionalne vrednote izenačil z nekaterimi najhujšimi zločini, ki jih pozna človeštvo. FOTO: citizengo.org

Peticija proti kriminalizaciji krščanskih prepričanj

Združeni narodi razmišljajo o sporazumu, ki bi tradicionalne vrednote izenačil z nekaterimi najhujšimi zločini, ki jih pozna človeštvo: mednje sodijo tudi tradicionalna krščanska stališča o svetosti življenja, družini in spolu.

Ta »poteza brez primere« želi iz Rimskega statuta izbrisati biološko definicijo moškega in ženske ter tako potencialno kriminalizirati milijone ljudi, ki zagovarjajo biološki spol in tradicionalno družino. Na to dogajanje med drugimi že dlje časa opozarjajo pri pobudi C-Fam, ki redno spremlja delo OZN in njenih ustanov. 

In zakaj se to dogaja, se sprašujejo pri spletni platformi citizengo.org, zagovorniški skupini oz. »skupnosti dejavnih državljanov, ki si prizadeva spodbujati sodelovanje družbe v politiki« ter »braniti in spodbujati življenje, družino in svobodo«. Omenjena skupina v 50 državah spodbuja peticije v podporo tradicionalnim krščanskim vrednotam.

Na vprašanje odgovarjajo kar sami: ker si skrajni globalisti in nevladne organizacije prizadevajo, da bi prepovedali sleherno nasprotovanje skrajnim ideologijam LGBT in splavu. Zavedajo se, da njihova agenda ni priljubljena, in ljudi ne morejo prepričati, da bi spremenili svoja globoko zakoreninjena prepričanja, zato jih namesto tega poskušajo spraviti v zapor.

Duhovnikom krščanskih cerkva bi grozilo preganjanje samo zato, ker posredujejo Božje sporočilo.

Kot pojasnjujejo, bi se morali z novim sporazumom zagovarjati pred sodiščem že zaradi preprostega dejanja, če bi svoje otroke ali vnuke želeli zaščititi pred prezgodnjo seksualizacijo in ideološko indoktrinacijo v šolah. Duhovnikom krščanskih cerkva bi grozilo preganjanje samo zato, ker posredujejo Božje sporočilo.

Branitelji naših vrednot v prvih vrstah - krščanski politiki, časnikarji, odvetniki, učitelji, zdravniki – so po navedbah citizengo.org vsi v nevarnosti, da bodo izpostavljeni hudim osebnim in poklicnim napadom samo zato, ker vztrajajo pri svojih prepričanjih: »Če si drznete dvomiti o dogmah ideologije spola, bodite pripravljeni: lahko postanete tarča sistema, katerega namen je, da vas utišajo.«

Peticijo lahko podpišete TUKAJ.

Ta sistem, ki so ga oblikovali globalistični tirani in skrajna levica, nas želi spremeniti v ubogljive subjekte pod novo globalno diktaturo, ki služi zagovornikom splava, skrajnim feministkam ter lobijem LGBTI in transspolnih oseb, so prepričani pri omenjeni platformi, in »žal ta stvarnost ni daleč, če se ne bomo uprli tukaj in zdaj«. 

Zato, kot so zapisali, potrebujejo tudi nas, da se pridružimo njihovi peticiji: tveganje je namreč izredno visoko. Predlagane spremembe ZN bi lahko povzročile, da bi naša prepričanja v podporo življenju in o stvarnosti spolov preganjali kot zločine proti človeštvu: »To ni le napad na prepričanja posameznikov, temveč neposreden napad na temeljna načela svobodnih družb po vsem svetu.«

Podpišite peticijo zdaj. Stojte nam ob strani in se postavite v bran svetosti življenja, resnici spola ter svobodi, da imamo in izražamo svoja prepričanja.

Čas teče, saj se ZN pripravljajo, da bodo ta sporazum sklenili že 5. aprila. Pri citizengo.org opozarjajo, da potrebujejo naše takojšnje ukrepanje: preprečiti želijo, da bi ta katastrofalna redefinicija Rimskega statuta postala svetovni standard, zato prosijo: 

»Podpišite peticijo zdaj. Stojte nam ob strani in se postavite v bran svetosti življenja, resnici spola ter svobodi, da imamo in izražamo svoja prepričanja. Vaš glas je ključnega pomena v tem osrednjem boju za ohranitev naših pravic in nasprotovanje tej radikalni spremembi mednarodnih meril.«

Nalaganje
Nazaj na vrh