Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V Bovcu tradicionalno srečanje občinskih in mestnih odborov SDS [FOTO]

Za vas piše:
Marko Mesojedec
Objava: 24. 07. 2021 / 17:04
Oznake: Politika
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 25.07.2021 / 09:27
Ustavi predvajanje Nalaganje
V Bovcu tradicionalno srečanje občinskih in mestnih odborov SDS [FOTO]
Letošnji poletni tabor bo potekal do 7. avgusta. FOTO: Jože Potrpin

V Bovcu tradicionalno srečanje občinskih in mestnih odborov SDS [FOTO]

»Do medalje se pride v finišu in pred nami je ta finiš.« S temi besedami je predsednik vlade Janez Janša napovedal prihajajoče politično leto in napovedal zmago na naslednjih državnozborskih volitvah, ki bodo prihodnje leto.

V Bovcu je danes potekalo vsakoletno srečanje občinskih in mestnih odborov SDS in Gorniškega kluba dr. Henrika Tume, ki je naznanil začetek 26. poletnega tabora stranke. 

Gre za pravo stvar

Prireditev so začeli s pesmijo »Slovenija, od kod lepote tvoje«, nato pa je na oder stopil vodja poslanske skupine SDS in častni župan Občine Bovec Danijel Krivec in med drugim dejal: »Po dveh letih nas je bistveno več. Hvala vsem, ki ste prišli. Lepo je videti množico ljudi, ki zagovarja vrednote SDS in nam gre za pravo stvar.« Zbrane so nagovorili tudi generalni sekretar SDS-a Borut Dolanc, podžupan občine Bovec Miro Bozjan ter dr. Anton Jeglič, predsednik Slovenskega gorniškega kluba Skala.

Janša opozoril na pomen solidarnosti

Predsednik SDS Janez Janša je med drugim povedal, da bo v naslednjih mesecih življenje lažje, a do tega ne bo prišlo, če jih ne bo več zadostilo tem pogojem, pri čemer je izpostavil pomen solidarnosti. Glede dogajanja na političnem prizorišču je dejal, da se stranka in vlada soočata s številnimi nagajanji. "V SDS smo vedno delali po principu, toliko bolje za Slovenijo, toliko bolje za SDS. Žal smo se v tem času srečali s tistimi, ki delajo po načelu, toliko slabše za Slovenijo, toliko bolje za njih. Nagajali in razveljavljali so stvari, samo zato, da bi bilo delo vlade težje," je poudaril premier.

Predsednik vlade je govoril tudi o uspehih vlade in ugodni gospodarski klimi ter napovedal zmago na prihajajočih državnozborskih volitvah.

Nekaj fotoutrinkov si lahko ogledate tudi spodnji galeriji. Avtor fotografij je Jože Potrpin.

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh