Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V novem #najstu o skrbi za zdravje

Za vas piše:
Lucija Čakš
Objava: 18. 02. 2020 / 12:28
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.02.2020 / 06:25
Ustavi predvajanje Nalaganje
V novem #najstu o skrbi za zdravje

V novem #najstu o skrbi za zdravje

V tokratni številki revije #najst smo se še posebej posvetili skrbi za zdravo telo – zakaj je tako pomembna in kako se je lotiti.
V tokratni številki revije #najst smo se še posebej posvetili skrbi za zdravo telo – zakaj je tako pomembna in kako se je lotiti. Najstniki so povedali, kaj jim je na njihovem telesu všeč. V stripu pa sta se deček Tim in njegov kosmatinec Tom ubadala z bolj in manj primernimi pristopi k skrbi za zdravje.

Poleg tega boste v reviji našli intervju z obetavnim biatloncem Alexom Cisarjem. Pogovarjali smo se tudi s srčno medicinsko sestro Andrejo Gerl, ki je predstavila lepoto tega poklica. Agata in Gašper Hren sta odgovorila na dilemo, kaj storiti, če si v vezi, pa ti postane všeč nekdo drug. V Protezi smo soočili mnenji, ali je pomembneje skrbeti za telesno ali duševno zdravje. Pisali smo tudi o požarih v Avstraliji: zakaj nastanejo, zakaj so do določene mere normalni in kdaj jih je preveč? Predstavili smo nekaj pevk, ki jim je zdravje in dobro počutje pomembnejše od njihovega izgleda. Za popotnike smo predstavili zanimive turistične točke naše sosede Avstrije, ki jo zagotovo preslabo poznamo. Na modnih straneh lahko poiščete nekaj nasvetov vsi, ki vas v kratkem čaka nakup obleke za birmo, valeto ali maturantski ples. Na koncu revije poiščite še izvirni recept župnika Marka Čižmana za osvežilen cimetov sladoled. Razpisali pa smo tudi literarni natečaj za najboljšo kratko zgodbo ali pesem. Vabljeni k sodelovanju!

V reviji vas čaka tudi postni koledar, ki vam bo iz tedna v teden pomagal se poglobljeno pripraviti na praznovanje Velike noči.

Revijo #najst lahko naročiš na e-naslovu narocila@druzina.si.

Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh