Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabilo na predstavitev knjige SKRIVNOST ZA ZLATIMI VRATCI

Objava: 26. 08. 2009 / 07:42
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Vabilo na predstavitev knjige SKRIVNOST ZA ZLATIMI VRATCI

Vabilo na predstavitev knjige:



Marije Krebelj,
SKRIVNOST ZA ZLATIMI VRATCI

Pri založbi Družina smo v letu, ki ga Cerkev na Slovenskem posveča evharistični skrivnosti ob pripravi na slovenski evharistični kongres prihodnje leto, izdali knjigo Skrivnost za zlatimi vratci. Avtorica knjige je Marija Krebelj, profesorica slovenščine in teologije ter posvečena sestra v skupnosti Emanuel. Besedilo je z izvirnimi ilustracijami obogatila Maja Šubic, akademska slikarka, ki že četrto leto s svojimi ilustracijami bogati Mavrico.

“Tudi sveta maša in vsi predmeti ter elementi, ki so del liturgije, so potrebni naše pozornosti in globljega uvida v njihovo sporočanje, ki gre prek tega, kar vidijo telesne oči. In prav pri tem skrivnostnem odkrivanju sveta "onkraj" vidnih stvari je knjižica lahko v veliko pomoč. S prijetno zgodbico o poosebljeni večni lučki odkriva nekaj svetega dogajanja pri sveti maši in nevsiljivo uvaja v poznavaje svetega prostora v naših cerkvah. Hkrati pa kot stalno ozadje opisuje osebno zgodbo ministranta Petra, ki se ob svetem dogajanju in sveti Jezusovi bližini tudi sam ozdravlja in spreminja.” dr. Marjan Turenšek, škof ordinarij

Knjižica bo dobrodošel pripomoček katehetom pa tudi staršem pri verski vzgoji otrok.

Predstavitev bo v ponedeljek, 31. avgusta 2009, ob 19.30 v cerkvi Marijinega oznanenja – pri frančiškanih, na Prešernovem trgu v Ljubljani. Knjigo bosta predstavili avtorica Marija Krebelj in ilustratorka Maja Šubic.

Več

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh