Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabilo na srečanje članov ŽPS celjske škofije

Objava: 02. 03. 2009 / 11:20
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Vabilo na srečanje članov ŽPS celjske škofije

Nadškof Anton Stres vabi vse člane župnijskih pastoralnih svetov iz vse škofije na srečanje, ki bo v cerkvi Sv. Duha v Celju v soboto, 14. marca 2009 z začetkom ob 10.uri.

V pismu, objavljenjem na spletni strani celjske škofije (www.skofija-celje.si), nadškof Stres pozdravlja vse člane ŽPS in se jim iskreno zahvaljuje za vse prispevke, zamisli, pobude in molitve pri izdelavi župnijskih pastoralnih načrtov za naslednje triletno obdobje. Po besedah gospoda nadškofa smo za dobro župnij odgovorni vsi, tudi v našem času, ki nam ne kaže najbolj prijaznega obraza. A tudi v takih časih imamo ljudje veliko novih možnosti in odgovornosti. Pomembno je, da znamo prisluhniti Jezusu in da ‘vlagamo’ v poštenje, medsebojno razumevanje, dobro vzgojo za solidarnost in ljubezen. Župnije naj postanejo živa in prijazna občestva, kjer bo potekalo veliko dejavnosti za mlade, za družine in za ljudi v stiski in kjer se bomo ljudje usposabljali in utrjevali v veri in drugih znanjih, da bomo še bolje in lažje sodelovali.

Nadškof Stres zato vse člane ŽPS osebno ter prav vljudno in prijazno prosi, naj pridejo v Celje na to najpomembnejše letošnje srečanje. Nadškof je prepričan, da se boste vrnili domov z novimi spoznanji in predvsem z novim veseljem, da srečno nadaljujete in dokončate vaše župnijsko načrtovanje in se potem tudi z novim zaupanjem in pogumom zavzemate za uresničitev vsega, kar boste v vaše načrte zapisali.

Na svidenje v Celju!

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh