Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabljeni na romanje s Trudom

Za vas piše:
K. C.
Objava: 09. 06. 2020 / 08:29
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 09.06.2020 / 11:09
Ustavi predvajanje Nalaganje
Vabljeni na romanje s Trudom

Vabljeni na romanje s Trudom

Vabimo vas, da pregledate posebej izbrano in načrtovano ponudbo romanj, ki so v teh časih primerna in varna.

Po skoraj treh mesecih, ki smo jih večinoma preživeli s svojimi bližnjimi, je tu ponovno čas za druženja in nova romanja. Na Trudu so v tem času zavihali rokave in pripravili kar nekaj zanimivih novih programov. Vabimo vas, da pregledate posebej izbrano in načrtovano ponudbo romanj, za katera menimo, da so v teh časih primerna in varna.

Celotno ponudbo si oglejte na spletni strani potovalne agencije Trud. Ob novi Družini pa boste prejeli tudi katalog.

Romanje bralcev Družine

Od 16. do 18. oktobra bomo sodelavci Družine skupaj z vami, našimi naročniki in bralci Družine, romali v Dalmacijo in Medžugorje. Celoten program si preberite spodaj. Ob prijavi do 6. julija prejmete 5% popust. Vabljeni!

16.–18. oktober

1. dan: Ljubljana-Zadar-Split



Jutranji odhod avtobusa in vožnja na Hrvaško do Zadra. Ogled dalmatinskega bisera, že v rimskih časih znanega z imenom Jadera. Staro mesto na polotoku ima odlične spomenike, ki si jih bomo ogledali: mestna vrata, rimski forum, cerkev sv. Donata, katedrala… Maša, nato odhod proti Splitu. Tu je rimski cesar Dioklecijan zgradil velikansko palačo, ki jo lahko občudujemo še danes. Ogled palače s katedralo sv. Duje, peristila ter drugih cerkva in spomenikov. Večerja in nočitev.

2. dan: dolina Neretve, trgatev mandarin-Medžugorje

Po zajtrku vožnja v delto reke Neretve, kjer nas pričaka dobrodošlica z glasbo, »lozo« in smokvami. Sledi trgatev mandarin, ki jih lahko naberemo tudi za popotnico za domov. Čaka nas še vožnja s tipičnimi neretvanskimi ladjicami po kanalih delte Neretve in nato značilno kosilo. Pozno popoldne odrinemo proti Medžugorju. Po nastanitvi se povzpnemo na Crnico, kjer se je Marija prvič prikazala otrokom. Maša. Večerja in nočitev.



3. dan: Medžugorje-Vepric-Ljubljana

Zajtrk. Zjutraj se povzpnemo na Križevac, hrib nad vasjo, kjer stoji križ, postavljen ob 1900. obletnici Kristusove smrti. Maša in nekaj prostega časa. Povratek na Hrvaško in postanek v Vepricu, kjer je votlina s kipom lurške Marije. Na poti proti domu imamo še kosilo. Sledi vožnja po avtocesti proti domu. Prihod v poznih večernih urah.



CENA: 239 evrov

Vključuje: avtobusni prevoz, 2 polpenziona, obisk Zadra in Splita, trgatev mandarin (vsak udeleženec dobi 3 kg mandarin), vožnjo z ladjico, kosilo 2. in 3. dan, oglede s slovenskim vodnikom, zdravstveno in nezgodno zavarovanje.

PRIJAVE IN INFORMACIJE:

Trud – DRUŽINA, Krekov trg 1, Ljubljana

T: 01 360 28 20 E: trud@trud.si
W: www.trud.si

Kupi v trgovini

Oče, zgodi se tvoja volja
Molitveniki
1,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh