Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Večer ob dvajseti obletnici Škofijske gimnazije Vipava

Objava: 26. 09. 2011 / 09:32
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Večer ob dvajseti obletnici Škofijske gimnazije Vipava

Danes, v ponedeljek, 26. septembra 2011, bo v avditoriju Škofijske gimnazija Vipava delo na področju prostovoljstva predstavil Benjamin Tomažič.

Škofijska gimnazija Vipava ob dvajseti obletnici delovanja in šestdeseti obletnici delovanja Malega semenišča Vipava pripravlja srečanja z nekdanjimi dijakinjami in dijaki obeh ustanov, ki potekajo pod naslovom Naši večeri. Kot sporočajo s Tiskovnega urada SŠK, bo danes, v ponedeljek, 26. septembra 2011, ob 19.30, v avditoriju Škofijske gimnazija Vipava delo na področju prostovoljstva predstavil Benjamin Tomažič.

Benjamin Tomažič iz Ajdovščine je na predlog Društva SKAM – Skupnost katoliške mladine prejel naziv Naj prostovoljec 2010 v kategoriji moški od 20. do 30. leta za razvejano delo z otroki in mladimi, pri čemer je bil v vodilnih vlogah dejavenn tako na krajevnem, narodnem kot tudi na mednarodnem nivoju.

Benjamin Tomažič je kot član izvršnega odbora Društva SKAM – Skupnost katoliške mladine dejaven v več njegovih projektih. Sodeluje v Slovenski šoli za animatorje, pri projektu Stična mladih in v skupini za sodelovanje z Mladinskim svetom Slovenije. Vedno je pripravljen priskočiti na pomoč.

Poleg aktivnosti v Društvu SKAM – Skupnost katoliške mladine je tudi predsednik Združenja animatorjev oratorija (ZAO). Znanje matematike deli z vsemi, ki si tega želijo ali ga potrebujejo. Aktiven je pri Frančiškovi mladini. V domači župniji Vipavski Križ deluje v Društvu mladih VOZEL in pri drugih župnijskih dejavnostih. V letu 2010 je organiziral mednarodni misijonski tabor na Tajskem.

Foto: http://www.prostovoljni-tabor.si/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=58

Kupi v trgovini

Potovanje duše k Bogu
Filozofija in esejistika
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh