Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Večer ob izidu knjige ustanovitelja skupnosti Emanuel

Za vas piše:
D. O.
Objava: 23. 11. 2012 / 13:34
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:11
Ustavi predvajanje Nalaganje

Večer ob izidu knjige ustanovitelja skupnosti Emanuel

Skupnost Emanuel ob izidu knjige ustanovitelja Pierra Goursata Besede ponižnega ustanovitelja v nedeljo pripravlja molitveno-pričevanjski večer in vabi, da z njimi vstopimo v advent.

Molitveno-pričevanjski večer, ki ga ob izidu knjige Pierra Goursata Besede ponižnega ustanovitelja v nedeljo, 25. novembra, pripravlja Skupnost Emanuel, je namenjen predstavitvi ustanovitelja Skupnosti, ki je bil doslej v Sloveniji malo ali sploh neznan.

V kratkem filmu in dramatiziranem dialogu bomo spoznali bomo delček njegovega življenja in nekaj njegovih misli, ki razodevajo njegov duhovni portret. Poleg tega bomo prisluhnili pričevanjem treh članov slovenske skupnosti ter novejšim pesmim skupnosti Emanuel. Nekaj časa bomo preživeli v adoraciji – molitvi, ki je bila Pierru daleč najljubša in najpomembnejša.

Nedeljski večer v trnovski župnijski cerkvi v Ljubljani se bo začel s sveto mašo ob 18.30, sama predstavitev s pričevanji in glasbo pa bo po maši. Zagotovo bo večer lep uvod v prihajajoči advent, so zapisali organizatorji.

Kupi v trgovini

Evangeliji
Sveto pismo
4,80€
Nalaganje
Nazaj na vrh