Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Velikonočni« Magnificat

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 18. 03. 2021 / 14:33
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 22.03.2021 / 18:58
Ustavi predvajanje Nalaganje
»Velikonočni« Magnificat

»Velikonočni« Magnificat

Izšla je revija Magnificat za mesec april.
Molitvena revija Magnificat prinaša jutranjo in večerno molitev za vsak dan, dnevno Božjo besedo in duhovne drobtinice, prispevek Marka Rijavca z naslovom Ritem življenja, pričevanje Marije Krebelj z naslovom Sveti Jožef, zaščitnik pred naraslo reko, razmišljanje nadškofa dr. Marijana Turnška Pastir vodi v svobodo, o adoraciji pa piše Jana Podjavoršek v prispevku pod naslovom Žejen sem.

»Mesec april se začenja z velikonočnim tridnevjem in nadaljuje v najsvetejši in najbolj radostni velikonočni čas. Jezusovo vstajenje vstopa v življenje vsakega od nas in nam daje upanje, da stiska in trpljenje nista večna in nimata zadnje besede. Molitev pa je sredstvo, s katerim prihajamo do jasnejšega uvida v to skrivnost in trdnejše vere, saj brez nje ostaja pot odrešenja zaprta. Še tega ne smemo pozabiti napovedati – tudi glede na lanske izkušnje. Dan za Magnificat tudi letos bo, in to zadnjo soboto v maju; tematsko se bo sukal okrog sv. Jožefa, več o tem pa, ko bo bolj jasno, kako ga bomo lahko izvedli. Že zdaj vas vabimo, da si zanj rezervirate čas,« je v uvodniku zapisal urednik slovenske izdaje brat Miran Špelič.

Vabljeni k branju in nakupu. Naj vam novi Magnificat pomaga k še bolj doživetemu praznovanju velikonočnih praznikov!


Cena posameznega izvoda je 5,50 evra. Letna naročnina za naročnike Magnificata z 10 % popustom je 59,40 evra. Letna naročnina za naročnike Družine s 15 % popustom je 56,10 evra. Ob naročilu prejmete darilo: knjigo 5 minut s Svetim Duhom. Revijo lahko prelistate TUKAJ.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh