Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Virtualni karierni sejem na Teološki fakulteti

Za vas piše:
T. M.
Objava: 22. 11. 2021 / 16:05
Oznake: Cerkev, Mladi, Šolstvo
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 23.11.2021 / 09:14
Ustavi predvajanje Nalaganje
Virtualni karierni sejem na Teološki fakulteti
Zanimivih dogodkov v prihodnjih dneh ne bo manjkalo. FOTO: Tatjana Splichal.

Virtualni karierni sejem na Teološki fakulteti

V dneh od 22. do 26. novembra 2021 bo v okviru Teološke fakultete potekal virtualni karierni sejem, na katerem se bo zvrstila vrsta zanimivih dogodkov.

Organizatorji sejma vse zainteresirane vabijo, da obiščete razstavni prostor Teološke fakultete, sodelujete v nagradni igri, pridobite najpomembnejše podatke o študijskih programih in dejavnostih, ki se izvajajo na fakulteti poleg študija, ali pa jim v klepetalnici zastavite kakšno vprašanje.

V ponedeljek, 22. novembra, bo ob 16. uri potekala predstavitev projekta Študenti za študente in študijskega programa ZDŠ pod naslovom: »Kako lahko študentje aktivno preživimo čas in spodbujamo drug drugega?«

V ponedeljek, 22. novembra, bo ob 20. uri potekal pogovor z alumni UL TEOF z naslovom »Biti Človek človeku«. Gostje bodo Florjan Ungar, koordinator Young Caritas (Mlada Karitas) v Mariboru, Ines Kvar, pastoralna referentka na več avstrijskih župnijah, in Klemen Sitar, tajništvo Škofije Celje, voditelj Katehetsko pastoralne šole Celje. 

V torek, 23. novembra, bo ob 16. uri predstavitveni webinar študija teologije, ob 20. uri pa bo potekal pogovor o Svetem pismu pod naslovom »Največja zapoved?!«

V sredo, 24. novembra, boste ob 16. uri lahko prisluhnili pogovoru »Mladi in odnosi«, ob 20. uri pa bo pogovor, kjer boste izvedeli vse o karitativnem delu. 

Podrobnosti o posameznih predavanjih in dostop do dogodkov si oglejte na uradni spletni strani Teološke fakultete.

V četrtek, 25. novembra, bo ob 9.30 tiskovna konferenca ob 20-letnici programa ZDT. Razmišljanja o izobraževalnem popotovanju in prelomnicah v preteklosti, o pomembnosti sočustvovanja v sedanjosti in aktivnostih v prihodnosti bodo z vami podelili prof. dr. Gregor Majdič, rektor Univerze v Ljubljani, prof. dr. Janez Vodičar, dekan Teološke fakultete, prof. dr. Christian Gostečnik, ustanovitelj programa Zakonske in družinske terapije, prof. dr. Tanja Repič Slavič, skrbnica programa Zakonske in družinske terapije, Urška Kranjc Jakša, predsednica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije, in doc. dr. Saša Poljak Lukek, spec. zakonske in družinske terapije. 


V četrtek, 25. novembra, ob 20. uri ne zamudite pogovora z Martinom Golobom in Petrom Čemažarjem pod naslov »Cerkev in mladi«. 

V petek, 26. novembra, bosta na sporedu še dva zanimiva pogovora: ob 16. uri pogovor z naslovom »Umetna inteligenca in etika« ter ob 20. uri pogovor z naslovom »Šport in duhovnost, Cammino«. 


Kupi v trgovini

Mavrični izzivi
Veroučni pripomočki
9,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh