Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Z Magnificatom bo postni čas bolj poglobljen

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 25. 02. 2021 / 10:04
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 01.03.2021 / 07:32
Ustavi predvajanje Nalaganje
Z Magnificatom bo postni čas bolj poglobljen

Z Magnificatom bo postni čas bolj poglobljen

Izšel je novi Magnificat, ki vas bo vodil skozi postni čas.
Nova številka revije Magnificat prinaša jutranjo in večerno molitev za vsak dan, pa tudi dnevno Božjo besedo pri sveti maši in poglobljene prispevke avtorjev Marka Rijavca, Marije Krebelj, p. Janeza Poljanška in številnih drugih.

Ves marec je letos v postnem času in se zaključi ravno pred svetim velikonočnim tridnevjem. »Kot vsako leto, tudi letos v Magnificatu križev pot ni objavljen strnjeno, ampak ga boste našli v obliki pesmi pri jutranjih in večernih molitvah, vedno pa je dobro označen s številko postaje in skrivnostjo. Avtorica meditativnih pesmi je Stanka Mihelič. Nikakor pa ne bomo pozabili, da smo v letu, ki je posvečeno sv. Jožefu, saj bomo prebrali pričevanje o njegovih "stopnicah" v Novi Mehiki in občudovali njegovo upodobitev na naslovnici (slikar je bil žrtev epidemije!), pa tudi prebirali drobce iz apostolske spodbude Odrešenikov varuh, ki jo je že leta 1989 napisal sv. Janez Pavel II.,« je v uvodniku zapisal urednik brat Miran Špelič.


Revija Magnificat bo v mesecu marcu prosto dostopna na tej povezavi.

Cena posameznega izvoda je 5,50 evra. Letna naročnina za naročnike Magnificata z 10% popustom je 59,40 evra. Letna naročnina za naročnike Družine s 15% popustom je 56,10 evra. Ob naročilu prejmete darilo: knjigo 5 minut s Svetim Duhom.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh