Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Za v prihodnost zazrto Slovenijo«

Za vas piše:
Helena Adamič
Objava: 13. 09. 2021 / 10:29
Oznake: Politika, Slovenija
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 13.09.2021 / 10:41
Ustavi predvajanje Nalaganje
»Za v prihodnost zazrto Slovenijo«
V dolini reke Krke je stranka NSi predstavila svojo vizijo Slovenije naprej. FOTO: Twitter NSi

»Za v prihodnost zazrto Slovenijo«

Včeraj je v Žužemberku potekal tradicionalni tabor stranke Nova Slovenija, ki želi, da drug drugega vzpodbujamo pri prizadevanjih k boljši skupni Sloveniji. Udeležilo se ga je veliko članov, simpatizerjev, podpornikov ter gostov iz vse Slovenije.

Zbrane je v govoru pozdravil tudi predsednik stranke Matej Tonin, štirje ministri NSi, poslanci stranke in evropska poslanka stranke. Zbrane so na taboru v dolini reke Krke pozdravili tudi župan občine Žužemberk Jože Papež, manjkalo pa ni niti zabave in glasbe, za katero so poskrbeli Polkaholiki in pihalni orkester Trebnje.

Leto epidemije

V govoru je predsednik stranke poudaril, da so bili sprejeti ukrepi, ki so v zadnjem času krojili naša življenja, sprejeti zaradi solidarnosti do naših zdravnikov. Dotaknil se je tudi nezaupljivosti do cepiv in poudaril, da nam nihče v življenju ne more zagotoviti, da bo šlo kdaj kaj narobe, pomembno pa je, da zdravnikom zaupamo, saj lahko epidemijo premagamo le s skupnimi močmi. 

 Svoboda je del odgovornosti 

Obenem je člane stranke pozval, da so svojim ravnanjem predstavljajo zgled in vizijo ter pot k normalnosti. Čeprav danes prevladuje miselnost, da svobodo želimo in jo sprejemamo z odprtimi rokami, ne sprejemamo pa odgovornosti, ki nujno vedno pride z njo.

 Prihodnji meseci

Prihaja volilno leto in cilj NSi bo doprinesti k normalnosti ter razvoju brez konfliktov, ki ga ustvarjajo mediji ter brez notranjih sporov. Vidijo Slovenijo, ki je ter povsem mogoča in tudi boljša, za njeno prihodnost pa si želijo stabilnosti, kar je politično mogoče storiti le s povezavo skozi sredino. 

Kupi v trgovini

Mož neuklonljivih ramen
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh