Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zimojada na Starem vrhu

Objava: 20. 03. 2009 / 07:41
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Zimojada na Starem vrhu

V soboto, 21. marca, od 10. ure dalje, bo na smučišču Stari vrh potekala Zimojada, ki jo bo podjetje Netvizija v sodelovanju z STC Stari vrh organiziralo prvič.

Zimojada je prvi v nizu štirih dogodkov, ki jih Netvizija letos organiziralo po vsej Sloveniji. Dogodek bo združil dobrodelnost z aktivno družinsko zabavo na prostem. Družine bodo prvič lahko smučale že z nakupom ene same smučarske vozovnice, s tem pa bodo pomagale tudi Društvu za pomoč trpečim in bolnim - RDEČI NOSKI, saj se bo del sredstev od prodanih vozovnic namenil prav njim. K projektu so prijazno pristopili tudi številni nastopajoči gostje, kot so Nuša Derenda, Nuška Drašček in Manca Špik. Program bo povezoval Boštjan Romih.

Poskrbljeno bo tudi za naše najmlajše, ki se bodo lahko igrali različne igrice in tekmovali pod vodstvom animacijske skupine G-rega, pozorno spremljali predstavo o Martinu Krpanu ali Zajčku - namišljenemu bolniku, se čudili čarodeju in poplesovali s plesno šolo Miki.

Na spletni strani www.zimojada.si si lahko družine s prijavo na dogodek in plačilu 24 EUR zagotovijo družinske smučarske vozovnice.

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh