Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zloraba otrok za islamske skrajneže »verska pravica«?

Za vas piše:
Mojca M. Štefanič
Objava: 19. 08. 2015 / 09:32
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:25
Ustavi predvajanje Nalaganje

Zloraba otrok za islamske skrajneže »verska pravica«?

V »priročniku« Islamske države dovoljeno tudi posiljevanje krščanskih in judovskih žensk.

Teroristična organizacija »Islamska država« perverznost svojega početja stopnjuje v nepredstavljive višave: njeni borci posiljevanje nemuslimanskih deklet in žena razumejo kot svojo versko pravico, kot je razvidno iz prispevka ameriškega časnika New York Times.



Kot navaja prispevek, naj bi nek borec »Islamske države« večkrat posilil dvanajstletno jazidsko deklico, ki mu je bila kot talka prepuščena na milost in nemilost. Pred in po nasilnem dejanju je na kolenih molil k Alahu in zatrjeval, da mu Koran ne le daje pravico do posiljevanja »nevernic«, ampak ga k temu celo spodbuja. S tem, ko nevernici stori silo, se po lastnih besedah »približa Alahu«. Svojo žrtev je zvezal in ji prevezal usta. Deklici je po enajstih mesecih ujetništva uspelo pobegniti v eno izmed begunskih taborišč.

Sodeč po »priročniku« teroristične organizacije »Islamska država«, ki se je v javnosti pojavil letos poleti, naj bi bilo posiljevanje krščanskih in judovskih žensk prav tako dovoljeno. 34-letna jazidinja, ki je bila v sirskem mestu Shadadi kot »sužnja« v nekem gospodinjstvu večkrat posiljena, je poročala, da se je neki deklici godilo še dosti slabše kot njej, saj so jo z nasiljem poškodovali in je povrh vsega trpela še zaradi hudih vnetij.

»Islamska država« je na zasedenem območju znova uvedla suženjstvo, posebej »cenjeni« borci te skrajne teoristične organizacije pa za nagrado prejmejo »darilo za potešitev spolne sle«.

Vir: Kathpress
Foto: splet / Fotografija je ilustrativna.

Kupi v trgovini

Molitev na pet prstov
Molitveniki
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh