Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zvitorepec, kakšno bo danes vreme?

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 27. 05. 2015 / 08:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:24
Ustavi predvajanje Nalaganje

Zvitorepec, kakšno bo danes vreme?

Prihodnji teden bo na trg prišla aplikacija Weather by Miki Muster, v kateri bodo Mustrovi največji stripovski junaki napovedovali vreme.
Naslednji teden bo na trg prišla aplikacija Weather by Miki Muster, v kateri bodo Mustrovi največji stripovski junaki napovedovali vreme. Na voljo bo brezplačno, in sicer za uporabnike pametnih telefonov in tablic.

Stripovski junaki Lakotnik, Zvitorepec in Trdonja, ki jih je za animacijo pripravilo podjetje As faktor, bodo v aplikaciji prikazovali vreme in vremensko napoved. to pa ne bo običajna, dolgočasna slika vremenskih pojavov, temveč se bodo vsakič znašli v razburljivi in zabavni dogodivščini.

Vremenska aplikacija bo za začetek ponujala deset različnih animacij glede na vreme in temperaturo, sčasoma pa bodo dodajali nove sklope animacij. Te bo uporabnik lahko poljubno nameščal za določeno vreme, so sporočili iz As faktorja.

Tako bodo animirane junake letošnjega Prešernovega nagrajenca Mikija Mustra otroci in mladina bolje spoznali tudi v računalniški obliki.

Vir: STA, foto: Wikipedija

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh