Zapri
Iskanje

Kobarid

Objava: 06. 12. 2011
Ura: /
Trajanje: 6.12.2011
Oznake: Dogodek
Lokacija: /
Ustavi predvajanje

Kobarid

Društvo svobodne ženske v sodelovanju s Socialno akademijo vabi na predavanje z naslovom Vzgoja za kritično mišljenje in rešitve vzgojnih zadreg, ki bo v torek, 6. decembra, ob 18. uri v Domu Andreja Manfrede v Kobaridu. Predaval bo Matic Munc, večer pa bo povezovala Mojca Perat.

Ker je precej resnice v pregovoru: Kar se Janezek nauči, to Janez zna, se moramo zavedati, kako pomembno popotnico za življenje damo otroku v prvem obdobju njegovega življenja. To se ne nanaša samo na znanje, za to je pozneje še dovolj časa, ampak predvsem na vedénje, samozavest, ustvarjalnost, občutek varnosti, sprejetosti, socialnost in še kaj. Otrok poleg sebe potrebuje nekoga, ki mu je dober vzgled in se z njim ukvarja, ga uvaja v življenje. Zaradi prezaposlenosti staršev pa je vse prevečkrat prepuščen sam sebi in raznim tehničnim "prijateljem". Posledice so sebičnost, neprilagodljivost, neustvarjalnost, nesocialnost, zato so mladostniki in kasneje tudi kot starši velikokrat žrtve manipulacij različnih inštitucij, sistemov in ideologij.

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Novosti v knjigarni

Novosti v trgovini

Nazaj na vrh