Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob nakupu nad 40€ vas čaka brezplačno darilo: Križev pot s papežem Frančiškom!

Zapri
Iskanje
Zdravje

Adijo, bolečine v hrbtu


Zdravje

Adijo, bolečine v hrbtu

Sonia Valentina Tomazin

Nasveti, alternative, vaje in najučinkovitejša orodja za preprečevanje in reševanje bolečin v vratu in hrbtu ter doseganje dobrega počutja. Več
24,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Adijo, bolečine v hrbtu
Adijo, bolečine v hrbtu
24,90€

Lastnosti

Koda: 9789619525791
Avtor prevoda: Mateja Pestotnik
Založba: Vida
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2021
Število strani: 275
Vezava: Mehka z zavihki
Mere: 230 x 158 mm

O izdelku

Bolečine v hrbtu se začnejo pri slabi drži …

Že manjše spremembe, ki jih naredimo v vsakdanjem življenju, lahko močno izboljšajo naše počutje.

Ko nas mučijo bolečine v hrbtenici, lahko za njihovo omilitev ali preprečitev veliko naredimo že sami. Moramo se samo odločiti, se ustaviti, naučiti nekaterih veščin in odločno poprijeti vajeti svojega življenja.

S pomočjo priročnika Adijo, bolečine v hrbtu se boste naučili različnih vaj za hrbtenico, ki vam bodo pomagale v trenutku akutne bolečine, izvedeli pa boste tudi, kako ravnati v primerih kroničnih bolečin. Seznanili se boste z najpomembnejšimi mišicami in deli hrbtenice, spoznali uporabne nasvete za krepitev hrbtenice in odkrili najučinkovitejše terapije za prenehanje bolečin v hrbtu.

Odkrili boste dragoceno spoznanje, da lahko svoje stanje vedno izboljšamo, če se naučimo poslušati svoje telo in do življenja zavzamemo pozitivno držo.

Z dr. Rubenom Pistacchiom je soustanovila Izobraževalni in raziskovalni center za tibetansko vertebralno prakso, je univerzitetna profesorica na katedri za ergonomijo na Univerzi La Matanza, kar 22 let pa je delala na oddelku za rehabilitacijo bolnišnice San Juan de Dios v okrožju Ramos Mejia. Vso kariero je spoznavala in odkrivala, kako izboljšati svoje počutje. Ko zaboli v hrbtu, je torej Sonia pravi naslov. Ali vsaj njena knjiga.

Lara Jelen (Zarja Jana, št. 38, 21. 9. 2021)

Telesna bolečina je velikokrat odraz bolečine v duši. Zato moramo, še preden se bolečina pojavi, poskrbeti za to, da se bomo dobro počutili. Početi moramo stvari, ki nas veselijo, nas izpolnjujejo in nam vlivajo energijo in žar za življenje. To so lahko najrazličnejše motivacijske dejavnosti, ki nas naredijo srečne in so razlog, da zjutraj vstanemo. Za nekatere je to druženje s prijatelji, šport, igranje inštrumenta, za druge je lahko ukvarjanje s hišnim ljubljenčkom, pohod v gore, potovanja … Vsak mora najti nekaj, kar ga veseli, saj lahko to prihrani marsikatero težavo, povezano z našim umom in tudi telesom.

Katarina Berden (Aleteia, 8. 9. 2021)

Veliko ljudi je iz Slovenije odšlo v širni svet, toda številni se radi vračajo, enako velja za njihove potomce. Sonia Valentina Tomazin je argentinska Slovenka, ki pomaga ljudem z bolečinami v hrbtenici.

Aljaž Vrabec (Delo, 19. 9. 2021)

Podobni izdelek

Smeh je pol zdravja 3
Zdravje
14,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh