Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Za otroke

Bavbrdav

Christine Nöstlinger

Ljubezniva in šaljiva nova zgodba je v kombinaciji prikupnih ilustracij pustolovska poslastica za otroke in ljubitelje bavbrdavskega sveta Več
3,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Bavbrdav
Bavbrdav
3,90€

Lastnosti

Koda: 978-3-7086-0520-3
Zbirka: Zunaj zbirk
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2013
Število strani: 62
Vezava: 170 x 245 mm
Mere: trda vezava

O izdelku

Nevihte in tema se zdijo Janžiju strašne. Zajec strahopetni, se mu posmehuje mlajša sestrica Mici. Ona se namreč ne boji prav ničesar. Takrat je Janži pomislil: Potem ji moram pokazati, kako je, če se bojiš.

Janži sklene, da bo Mici neke noči prestrašil s strahom, ki ga bo sam izdelal. A načrt zaradi neuspele čarovnije pošteno gre v hlače: na koncu ostane Janži sam z »živim« strahom dojenčkom, ki ga mora skrivati, hraniti in nanj paziti! Na srečo ima bistra Mici, ki pride Janžiju in njegovemu malemu bavbrdavu kmalu na sled, dobro idejo: poiskati je treba bavbrdavsko mamico! Šele pri tem Mici spozna, kaj pomeni imeti strah.

Ljubezniva in šaljiva nova zgodba priljubljene otroške avtorice Christine Nöstlinger (Franceve zgodbe) je v kombinaciji prikupnih ilustracij pustolovska poslastica za otroke in ljubitelje bavbrdavskega sveta. Liki so polni fantazije in šarma, ki zelo nagovorijo mlade bralce. Številni dialogi, kratki stavki in slikovit stil pripovedovanja naredijo knjigo zelo dobro berljivo za otroke od 3. šolske stopnje, otroci od petega leta starosti pa bodo ob poslušanju takoj ujeti v prikupnem svetu fantazije.

Podobni izdelek

Vesolje v 30 sekundah
Za otroke
16,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh