Lastnosti
O izdelku
Koroška pohača (pogača) je tradicionalno koroško pecivo. Čeprav je znana že več stoletij in to ne samo na Koroškem, saj jo za Gorenjsko omenja že Valvasor, ponuja njena peka celo vrsto možnosti.
Skoraj v vsakem gospodinjstvu na Koroškem pripravljajo pogačo na svoj način. Recepti so se prenašali in se prenašajo iz roda v rod. Tako je vsaka pogača pravzaprav izvirnik.
Knjiga ponuja navodila za peko koroške pogače in povezuje tradicionalno z novim.
S spremno besedo etnologinje Herte Maurer-Lausegger.
Podobni izdelek
Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.
Poišči izdelek v naših prodajalnah
Knjigarna založbe Družina na Krekov trg 1 v Ljubljani
Knjigarna založbe Družina v prostorih Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu
Knjigarna založbe Družina v Novem mestu - Knjigarna Kapitelj
Knjigarna založbe Družina v Ajdovščini - Knjigarna Zvonček
Knjigarna založbe Družina v Murski Soboti - Kleklova knjigarna