Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

V postnem času ob spletnem nakupu nad 40€ prejmete brezplačno darilo: Križev pot s papežem Frančiškom. Nakupujte tukaj

Zapri
Iskanje
Pričevanja

Nisem angel

Kylie Bisutti

Kylie Bisutti na straneh te knjige pripoveduje svojo zgodbo manekenke, ki se začne že v rani mladosti, svoj vrhunec pa doživi kot model slavne zn... Več
24,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Nisem angel
Nisem angel
24,90€

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789610405252
Ikona seznama Avtor: Kylie Bisutti
Ikona seznama Avtor prevoda: Katja Berk Bevc
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Leto izdaje: 2018
Ikona seznama Število strani: 280
Ikona seznama Vezava: mehka
Ikona seznama Mere: 140 x 210 mm
Ikona seznama ISBN: 978-961-04-0525-2

O izdelku

Kylie Bisutti na straneh te knjige pripoveduje svojo zgodbo manekenke, ki se začne že v rani mladosti, svoj vrhunec pa doživi kot model slavne znamke Victoria's Secret. Kylie Bisutti je v modni industriji dvignila precej prahu, ko je uspešno manekensko kariero pri 21 letih zamenjala za hojo za Kristusom. Skok v manekenski svet ji je uspel že zelo zgodaj. Svoje brezskrbno otroštvo v majhnem mestecu na severu Nevade je kmalu zamenjala za glamurozni Las Vegas, kjer se je njena manekenska pot sprva začela v nakupovalnem središču, nato pa je sledil veliki skok v New York. Tu je mlada in neizkušena Kylie prvič izkusila mračno plat manekenskega sveta in se zavedela, da je zanj včasih treba plačati (pre)visoko ceno. Tako so se ji iluzije o manekenskem svetu ena za drugo počasi začele podirati. Ko je ugotovila, da njeno delo manekenke ni več združljivo z vero, je to vlogo zamenjala za oznanjevanje in postala vzornica številnim mladim ženskam.

V knjigi Kylie odkrito spregovori o pasteh modne industrije, o vlogi samopodobe, nenehnega hujšanja in iskanja zunanjih potrditev.

Podobni izdelek

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh