Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€, vam kot darilo podarimo CD Glej, zvezdice božje

Zapri
Iskanje
Medosebni odnosi

Prepovedano žalovanje


Medosebni odnosi

Prepovedano žalovanje

Theresa Burke

Pretresljiv pregled izkušenj dr. Therese Burke pri svetovanju stotinam žensk zaradi čustvenih težav, povezanih z opravljanjem splava. Več

Pošlji povpraševanje

Na zalogi le še nekaj izdelkov. Pred oddajo naročila prosimo, da preverite zalogo po telefonu: 01/360-28-28 ali e-pošti: narocila@druzina.si


Lastnosti

Koda: 9789616748582
Avtor: Theresa Burke
Avtor: Theresa Burke
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2019
Število strani: 440
Vezava: mehka
ISBN: 978-961-6748-58-2

O izdelku

Knjiga Prepovedano žalovanje je pretresljiv pregled izkušenj dr. Therese Burke pri svetovanju stotinam žensk zaradi čustvenih težav, povezanih z opravljanjem splava. 

V knjigi opisuje pritiske in siljenje, s katerim se soočijo mnoge ženske pred splavom, muke samega splava in ovire na poti do razrešitve in ozdravljenja po splavu. Prav tako predstavi celoten spekter in globino težav s prilagajanjem po splavu in prikaže, kako lahko ustvarimo bolj razumevajočo in ozdravljajočo družbo, kjer ženskam ne bo več treba skrivati bolečine.

Knjiga je vrhunski vodič po svetu postabortivnega stresa, dragocen vpogled v temačnost žalovanja po splavu. Je nepogrešljiva pomoč za osebe, ki imajo osebno izkušnjo splava, in "abc" znanja za "laike". A kljub teži je knjiga polna upanja, saj se preko zgodb Bog kaže kot usmiljeni Oče, ki odrešuje, zaceli rane, zakrpa luknje in da osebi, da zasije v novi lepoti. Prepovedano žalovanje je ena tistih redkih knjig, za katere velja pravilo, da so NUJNE za branje.

Katarina in Marko Nzobandora, prevajalca

Odločitev za splav povzroči, da živimo v senci sramu in obžalovanja vsak dan svojega življenja. V cerkvi slišimo sporočila o nevarnosti splava, vendar se ne osredotočamo na ozdravitev žensk ali moških, ki jih je splav prizadel. Zato se veselim izida te knjige, ki nam spregovori o zdravljenju te "rane duše". Moja želja je, da bi knjiga pomagala vsem, ki trpijo zaradi travme splava, da bi našli pot do duhovnih vaj Rahelin vinograd in tam doživeli ozdravljujočo moč Jezusa Kristusa.

p. Tomaž Mikuš, voditelj duhovnih vaj za osebe z izkušnjo splava

Podobni izdelek

Poroka … in potem?
Medosebni odnosi
19,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh