Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Novo
Za mladino

Raziskava o Svetem pismu

Fabienne Py-Renaudie, François Campagnac, Cristophe Raimbault

Raziskava o Svetem pismu je nadaljevanje uspešnice Raziskava o Bogu. Več
34,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Raziskava o Svetem pismu
Raziskava o Svetem pismu
34,90€

Lastnosti

Koda: 9789610410768
Založba: Družina
Leto izdaje: 2024
Število strani: 320
Vezava: trda
Mere: 190 x 260 mm
ISBN: 978-961-04-1076-8

O izdelku

V pričujoči knjigi se bomo skozi Sveto pismo sprehodili s Tomažem in Sofijo, ki bosta pomagala, da se bodo mladi laže znašli v njem. Knjiga je  bogato ilustrirana in zaobjema tako Novo kot Staro zavezo. Kratek strip na začetku vsakega poglavja je kratka popestritev sicer zahtevne tematike. Prav tako pa glavna junaka knjige, Tomaž in Sofija, pojasnjujeta zapletene besede na razumljiv način. Knjiga je zastavljena kot pravcata raziskava. Dvojne strani z dokumentarno vsebino pa razlagajo o življenju v času nastanka Svetega pisma.

O avtorjih:

François Campagnac, duhovnik francoske škofije Sens-Auxerre, je trenutno župnik v burgundski vasici Montréal in dekan sedmih župnij v tamkajšnjem departmaju Yonne. Kot škofijski vikar je v domači škofiji zadolžen za versko izobraževanje in spremljanje verskih gibanj. Je tudi duhovni spremljevalec na uradih za katehezo in katehumenat. Kot voditelj svetopisemskih skupin je napisal že več del za otroke in mladino.

Cristophe Raimbault, generalni vikar francoske škofije Tours, je doktoriral iz teologije, zaključil pa je tudi dodiplomski študij na Francoski svetopisemski in arheološki šoli v Jeruzalemu. Na Katoliškem inštitutu v Parizu raziskuje in predava o svetem Pavlu, na Visokem inštitutu za katehetsko pastoralo (ISPC) pa predava predmet Sveto pismo in kateheza. Napisal je več knjig za otroke, mladino in odrasle.

Fabienne Py-Renaudie je doktorirala iz zgodovine verstev. Študirala je mladinsko književnost, raziskovalno pa se je posvečala Svetemu pismu in svetim zgodbam za otroke, ki so bile v Franciji napisane v 19. in 20. stoletju.


Podobni izdelek

Novo
Akcija
Življenjska vprašanja
Za mladino
39,90€ 34,90€
Novo
Raziskava o Svetem pismu
Za mladino
34,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh