Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€, vam kot darilo podarimo CD Glej, zvezdice božje

Zapri
Iskanje
Razprodano
Knjiga meseca avgusta
Prelistajte knjigo Prelistajte knjigo
Zdravje

Sijaj

Nadia Neumann

S koži prijaznimi jedmi in domačimi negovalnimi izdelki do sijoče kože. Več

Izdelek je razprodan.


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789610404903
Ikona seznama Avtor: Nadia Neumann
Ikona seznama Avtor prevoda: Klementina Logar
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Leto izdaje: 2018
Ikona seznama Število strani: 192
Ikona seznama Vezava: trda
Ikona seznama Mere: 219 x 246 mm
Ikona seznama ISBN: 978-961-04-0490-3

O izdelku

S prehrano do naravno čudovite kože.

S koži prijaznimi jedmi in domačimi negovalnimi izdelki do sijoče kože.

Izboljšajte si kožo po naravni poti – s pravimi, svežimi sestavinami! Strokovnjakinja za prehrano Nadia Neumann si je s preprostim prehodom na prehrano z nepredelanimi živili in naravno nego povsem spremenila kožo. V knjigi pojasni, kako s prehrano dobimo naravno čisto in sijočo kožo.

Spoznali boste, da se težave v telesu – vnetje, ki ga morda niti ne opazite – odražajo na koži kot akne, suhost ali ekcem. Izvedeli boste tudi, da lahko običajni izdelki in nega – na primer umivanje obraza z agresivnimi čistili dvakrat na dan – še poslabšajo kožne težave.

Nadia piše zabavno in bralcu prijazno, zato boste težave laže razumeli in za vedno odpravili. S čudovitimi recepti bo celo spodbudila vašo ustvarjalnost v kuhinji. Lahko boste pripravljali smutije za sijočo kožo, preprosta kosila in hranljive večerje. Poleg tega je v knjigi še kopica zabavnih in edinstvenih domačih pripravkov, na primer maske, toniki, kreme za oči in oljne mešanice za obraz.

Nadiina knjiga je polna osupljivih fotografij.

Vsi – mladi in stari – imajo naravno čudovito kožo, ki samo čaka, da bo prišla na plan. S to knjigo boste končno dobili sijočo kožo za zmeraj.

Nadia Neumann je strokovnjakinja za prehrano in ustanoviteljica priljubljene spletne strani za zdravje in dobro počutje Body Unburdened (Razbremenjeno telo). Nastopila je v oddaji The Dr. Oz Show, predstavili pa so jo tudi v številnih revijah in drugje. Živi v San Joseju v Kaliforniji.

---

»Knjiga je neprecenljiv zaklad za vse, ki si želijo izboljšati zdravje in videz kože. Obogatila bo mojo domačo knjižnico, še dolga leta pa jo bom priporočala tudi svojim strankam.«

Amy Love, nutricionistka, ustanoviteljica spletne strani Real Food Whole Health.


»Nadiin spodbudni in praktični priročnik opisuje korake do čiste in sijoče kože. Preberite knjigo, preden posežete po kremi proti aknam in antibiotikih.«

Lauren Geertsen, nutricionistka, ustanoviteljica spletne strani EmpoweredSustenance.com in soustanoviteljica podjetja Meo Energetics.


»Vaši koži in brbončicam bo všeč prav vse v tej izjemni knjigi.«

Stephanie Gerber, ustanoviteljica in urednica spletne strani Hello Glow


»Knjiga ne ponuja bližnjic, temveč sredstva in znanje, ki jih potrebujete za trajno izboljšanje kože.«

Arsy Vartanian, ustanoviteljica spletne strani Rubies and Radishes


»Ta knjiga je neprecenljiva zakladnica. Nadia podaja jasen in izčrpen pregled reševanja večplastnih težav s kožo. Če iščete življenjski priročnik za čisto kožo, je knjiga kot naročena za vas.«

Noelle Tarr, nutricionistka in osebna trenerka, ustanoviteljica spletne strani Coconuts and Kettlebells ter Strong From Home

Video predstavitve:

Podobni izdelek

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh