Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Knjiga meseca avgusta: »Sijaj« – do sijoče kože po naravni poti!

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 02. 08. 2022 / 12:06
Oznake: Knjiga, Zdravje
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 02.08.2022 / 12:39
Ustavi predvajanje Nalaganje
Knjiga meseca avgusta: »Sijaj« – do sijoče kože po naravni poti!
Knjiga Sijaj avtorice Nadie Neumann je izšla pri Založbi Družina. FOTO: Tatjana Splichal

Knjiga meseca avgusta: »Sijaj« – do sijoče kože po naravni poti!

Izboljšajte si kožo po naravni poti – s pravimi, svežimi sestavinami. Pri tem vam lahko pomaga knjiga meseca avgusta – »Sijaj« avtorice Nadie Neumann.

S koži prijaznimi jedmi in domačimi negovalnimi izdelki do sijoče kože. Ameriška strokovnjakinja za prehrano Nadia Neumann si je s preprostim prehodom na prehrano z nepredelanimi živili in naravno nego povsem spremenila kožo. V knjigi pojasni, kako s prehrano dobimo naravno čisto in sijočo kožo. Bralec spozna, da se težave v telesu odražajo na koži kot akne, suhost ali ekcem, in izve tudi, da lahko običajni izdelki in nega – denimo umivanje obraza z agresivnimi čistili dvakrat dnevno – še poslabšajo kožne težave.


Zabavno in bralcu prijazno

Avtorica – strokovnjakinja za prehrano in ustanoviteljica priljubljenega portala za zdravje in dobro počutje Body Unburdened (Razbremenjeno telo) – piše zabavno in prijazno bralcu, ki zato težave laže razume in za vedno odpravi. S čudovitimi recepti – smutiji za sijočo kožo, preprosta kosila in hranljive večerje – celo spodbuja ustvarjalnost v kuhinji. Obenem je v knjigi, tudi polni osupljivih fotografij, še kopica zabavnih in edinstvenih domačih pripravkov, denimo maske, toniki, kreme za oči in oljne mešanice za obraz.


Knjiga ne ponuja bližnjic

»Knjiga ne ponuja bližnjic, temveč sredstva in znanje, ki jih potrebujete za trajno izboljšanje kože,« je po prebranem komentirala Arsy Vartanian, ustanoviteljica portala Rubies and Radishes. »Nadiin spodbudni in praktični priročnik opisuje korake do čiste in sijoče kože. Preberite knjigo, preden posežete po kremi proti aknam in antibiotikom,« pa je zapisala nutricionistka Lauren Geertsen, ustanoviteljica spletne strani EmpoweredSustenance.com in soustanoviteljica podjetja Meo Energetics.


Akcijska cena 9,90 €

Knjiga »Sijaj«, ki jo lahko prelistate TUKAJ, je v slovenskem prevodu Klementine Logar izšla pri Založbi Družina. Ves letošnji avgust si jo lahko kot knjigo meseca omislite po akcijski ceni 9,90 € (redna cena je 24,90 €). Naročiti jo je mogoče v Družininih knjigarnah (Krekov trg in Štula v Ljubljani, Ajdovščina, Novo mesto, Murska Sobota), telefonsko na številki 01/360-28-28, po e-pošti na naslovu narocila@druzina.si ali pa TUKAJ.

Kupi v trgovini

Razprodano
Knjiga meseca avgusta
Sijaj
Zdravje
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh