Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Zdravje

Smeh je pol zdravja 1


Zdravje

Smeh je pol zdravja 1

Janez Gril

14,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Smeh je pol zdravja 1
Smeh je pol zdravja 1
14,90€

Lastnosti

Koda: 978-961-222-955-9
Avtor: Janez Gril
Založba: Družina
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2013
Število strani: 106
Vezava: mehka vezava
Mere: 200 x 180 mm

O izdelku

Ljudje v prijateljski družbi radi obujamo spomine na dogodke in ljudi, na bolj ali manj smešne prigode, na takšne ali drugačne zapetljaje. Nekateri so pravi mojstri v pripovedovanju in držijo družbo pokonci. Marsikatero resnico je sočloveku laže povedati na pol v šali kot pa naravnost v obraz

Tudi med duhovniki je nekaj talentov, ki znajo s svojimi duhovitimi zgodbami razveseliti še tako zadržano druščino. Kdor je bil kdaj v družbi s pokojnim nadškofom Francetom Perkom ali pa s škofom Stankom Leničem, rektorjem Janezom Oražmom, župnikom Ljubom Sircem in drugimi, bo to potrdil.

Sam, žal, nisem eden takih. Res pa se v primerni družbi rad spomnim kakšne vesele dogodivščine, ki sem jo sam doživel ali kje prebral. Zaradi mojih zgodb še nihče ni počil od smeha, marsikoga pa sem le spravil v smeh.

Morda je takšna izkušnja spodbudila urednika Francija Petriča, da me je povabil, naj v letu 2011 v Družini pišem rubriko anekdot iz duhovniškega življenja. Pri tem ≫naj obravnavam resnične humorne prigode, ki so se zgodile duhovnikom pri pastoralnem in katehetskem delu in v osebnem življenju≪.

V branje vam ponujamo zbirko šal dr. Janeza Grila, ki so bile objavljene v Družini in ste jih bralci z veseljem vzeli za svoje!

Knjiga je sedaj v vaših rokah. Lepa in navihana. Naj vam pomaga, da boste pokali od smeha. Če jo boste razgrabili, drage bralke in bralci, vas lahko doleti nesreča, da boste morali kupiti še drugo in tretjo. Le to glejte, da mi odslej ne boste pošiljali šal, ki ste jih prebrali v tej knjigi. Saj veste, zakaj je Kajn ubil Abela? Ker mu je pravil stare vice!
Nazaj na vrh