Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Za otroke

Stara skala (se ne dolgočasi)


Za otroke

Stara skala (se ne dolgočasi)

Deb Pilutti

Prisrčna življenjska zgodba skale, ki je razburljivejša, kot bi pričakovali – v odličnem prevodu Boštjana Gorenca – Pižame. Več
19,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Stara skala (se ne dolgočasi)
Stara skala (se ne dolgočasi)
19,90€

Lastnosti

Koda: 9789619618073
Avtor: Deb Pilutti
Avtor prevoda: Boštjan Gorenc - Pižama
Leto izdaje: 2023
Število strani: 40
Vezava: Trda
Mere: 220 x 279 mm
ISBN: 978-961-96180-7-3
Naslovnica in prelom: Nuša Gabrijel

O izdelku

Stara skala že zelo dolgo sedi na istem mestu, a to ne pomeni, da ni doživela svojih dogodivščin. Ta čudovita kombinacija neleposlovja (na koncu knjige je jasna časovnica, ki prikazuje vse preobrazbe, skozi katere je šla skala) in leposlovja (skala pripoveduje svojo življenjsko zgodbo borovcu, pikapolonici in kolibriju) je zanimiv način, da otroke seznanimo z geologijo in različnimi vrstami kamnin, jim prebudimo radovednost in jih spodbudimo k razmišljanju o vseh spremembah, ki jih kraji doživijo skozi čas. Ljubke, nežne ilustracije pomagajo bralcu uporabiti domišljijo.


O avtorici:

Deb Pilutti je otroška pisateljica in ilustratorka, ki je nekoč našla zanimiv kamen, za katerega se je zdelo, da ima usta in oči. Skoraj bi ga zavrgla, saj kamni vendar ne morejo imeti obraza! Sploh pa skale ne morejo biti glavne junakinje zgodbe. Čisto dolgočasne so, saj ves čas ždijo na enem mestu. Toda k sreči jo je domišljija ponesla malo dlje in ustvarila je zgodbo Stare skale.

Podobni izdelek

Janez Marija Vianej - Arški župnik
Za otroke
6,00€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh