Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Sveto pismo

Študijsko sveto pismo- luksuzna izdaja


Sveto pismo

Študijsko sveto pismo- luksuzna izdaja


Luksuzno Sveto pismo z vsemi opombami – visokokakovosten izdelek trajnostne vrednosti. Več

Pošlji povpraševanje

Na zalogi le še nekaj izdelkov. Pred oddajo naročila prosimo, da preverite zalogo po telefonu: 01/360-28-28 ali e-pošti: narocila@druzina.si


Lastnosti

Koda: 9789616726788
Mere: 255 x 180 x 550 mm

O izdelku

Luksuzno Sveto pismo z vsemi opombami – visokokakovosten izdelek trajnostne vrednosti.

O VSEBINI:

Slovenski standardni prevod (SSP) Svetega pisma je pripravila skupina vrhunskih strokovnjakov.

Študijska izdaja SSP je opremljena z obširnimi pripomočki, kot so: prevajalske in razlagalne opombe, reference, navedbe vzporednih odlomkov, uvodi v svetopisemske knjige, slovar svetopisemskih pojmov, časovna preglednica, barvni zemljevidi itd. Vrhunski dosežek slovenske biblicistike.

O IZDELAVI:

Trde usnjene platnice krasi zlati napis . Da bi bilo Sveto pismo z razlagami, komentarji in opombami lažje, ima izjemno nežne liste. Ti so ob robovih pozlačeni ter vsebujejo oznake za lažje iskanje svetopisemskih besedil. Knjiga je objeta v ročno izdelano elegantno škatlo , oblečeno v visokokakovostni švicarski material vinske barve, ki je mehek in prijeten na otip, izdelku pa daje trajno vrednost in posebno mesto na polici.

KOMU JE NAMENJEN?

To visokokakovostno Sveto pismo je odlično darilo ob posebnih življenjskih dogodkih kot so poroke, obletnice, svete birme, rojstni dnevi, zaključki šolanja … Zaradi dodatnih pripomočkov kot so razlage, opombe, reference bo prejemnik lažje razumel vsebino te najbolj brane knjige na svetu.

Podobni izdelek

Sveto pismo z oznakami
Sveto pismo
29,50€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh