Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€ prejmete brezplačno knjigo z naslovom Kot v Nazaretu, avtorja Renéja Voillaumea. Nakupujte tukaj.

Zapri
Iskanje
Pričevanja

Umbrijski biser 2


Pričevanja

Umbrijski biser 2

Aco Jerant

O Frančiškovem otroštvu imamo zelo malo zgodovinskih virov, zato se to toliko bolj ponuja romanopiscu za svobodnejši pristop. Več

Pošlji povpraševanje

Na zalogi le še nekaj izdelkov. Pred oddajo naročila prosimo, da preverite zalogo po telefonu: 01/360-28-28 ali e-pošti: narocila@druzina.si


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 3643
Ikona seznama Avtor: Aco Jerant
Ikona seznama Avtor: Aco Jerant
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Število strani: 176
Ikona seznama Mere: 200 x 125 m
Ikona seznama ISBN: 961-6326-67-4

O izdelku

O Frančiškovem otroštvu imamo zelo malo zgodovinskih virov, zato se to toliko bolj ponuja romanopiscu za svobodnejši pristop. 

Tako je izpod peresa Aca Jeranta pred leti nastal prvi del romana z naslovom Umbrijski biser. Bolj ko napredujemo v Frančiškovem življenju, bolj se množijo viri, kar pa tudi ne prepreči pisatelju, da jih ne bi uporabil z nekaj umetniške svobode in dodal kaj iz svojega. In tako je nastal drugi del tega romana, ki obsega čas od prvega poklica do tedaj, ko se je okrog Frančiška oblikovala skupina bratov, ki ji je tudi gospod papež dal pred 800 leti dovoljenje, da oznanja evangelij in pokoro. V prijetnem pripovednem slogu torej sledimo poglavitnim preobratom Frančiškove mladosti od odpovedi očetu prek bivanja med benediktinci do drzne poti med gobavce in potem tudi k samemu papežu.

Podobni izdelek

Pričevanja
23,30€ Poglej izdelek: Tukaj sem zate

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh