Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

V postnem času ob spletnem nakupu nad 40€ prejmete brezplačno darilo: Križev pot s papežem Frančiškom. Nakupujte tukaj

Zapri
Iskanje
Pričevanja

Rojeni za večno življenje

Simone Troisi in Cristiana Paccini

Pošlji povpraševanje

Izdelek ni na zalogi.


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 978-961-04-0129-2
Ikona seznama Avtor prevoda: Andrej Turk
Ikona seznama Spremna beseda: p. Robert Bahčič
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama E-knjiga: Je e-knjiga
Ikona seznama Leto izdaje: 2015
Ikona seznama Število strani: 152
Ikona seznama Vezava: mehka
Ikona seznama Mere: 140 x 210

O izdelku

Življenje Chiare Corbella Petrillo je bilo polno ljubezni in polno preizkušenj. Z možem Enricom sta doživela smrt prvih dveh otrok tik po rojstvu in z velikim upanjem sta čakala rojstvo novega deteta. Toda v petem mesecu tretje nosečnosti so Chiari odkrili tumor na jeziku. Odločila se je, da zdravljenje odloži na čas po otrokovem rojstvu in Bogu z vso velikodušnostjo odgovori na ta križ: »Tukaj sem.« Rak se je naglo razširil in leto dni po rojstvu sina Francesca je 13. junija 2012 umrla, pri komaj osemindvajsetih letih.

Chiara Corbella Petrillo je s svojo življenjsko izkušnjo nagovorila in presunila na milijone ljudi v Italiji in po svetu. Njena zgodba ni samo tragična, temveč nagovarja z odprtostjo Božjemu načrtu in zaupanju, da Bog nikoli ne zapusti človeka.

To ni roman, temveč je resnično pričevanje o zaupljivosti, da je življenje čudovit dar in da nam hoja za Kristusom v trpljenju odpira večnost. Chiara je doživela vse, ker je živela bogato in s pogledom, usmerjenim nad vsakdanjost. To je dediščina, ki nam jo je zapustila Chiara. Pričevanje o življenju, ki je premagalo smrt in postalo znamenje vere za vse nas. 

Pripoved o Chiari in Enricu sta napisala njuna prijatelja Simone Troisi in Cristiana Paccini. Družilo jih je pristno prijateljstvo in bila sta ob mladih zakoncih, ko sta doživljala težke preizkušnje.

Izšla je knjiga Rojeni za večno življenje

»Vse, kar se nam v življenju zgodi, je milost«

Bog ničesar ne jemlje

Podobni izdelek

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh