Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kako najti pravo ljubezen?

Za vas piše:
Mojca Purger
Objava: 05. 02. 2014 / 09:50
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:13
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kako najti pravo ljubezen?

Kako najti pravo ljubezen?

Vsak hrepeni po tem, da bi bil ljubljen.

Če vbrskalnik Google vnesemo besedico »love« (ljubezen po angleško), najdemo25.270.000.000 spletnih strani. Ljubezen je glavna tema filmov, knjig, popevk -vsak hrepeni po tem, da bi bil ljubljen.

V mladosti,še zlasti pa v času študija in po njem, mladi iščejo primerno osebo, s katerobi si lahko ustvarili družino. Ženske v resnici iščejo princa na belem konju,moški pa idealno žensko. Pogosto pa ljubezen iščemo na napačnih koncih in sesprijaznimo z ljubezenskim odnosom, v katerem nas partner izkorišča, morda celovara, z nami nima resnih namenov ...

Ameriškazakonca Jason in Crystalina Evert sta o iskanju ljubezni spregovorila žemilijonom ljudem po vsem svetu, predvsem mladim. Po njunih pričevanjih jimamladi v pogovorih zaupajo svoje težave ... »Še zlasti samske ženske se pogostopočutijo osamljene pri svojem iskanju odgovorov na najgloblja vprašanja oljubezni in intimnosti. Nekatere se predajo in gredo s prvim, ki pride mimo,druge se bojijo upati. V nekem trenutku vsaka ženska potrebuje zagotovilo, daona - in njena merila - niso glavna težava,« sta zapisala Evertova.

Iz željepomagati tistim, ki so jih ljubezenski odnosi ranili, sta napisala knjigo Kako najti pravo ljubezen; 21 skrivnosti zaženske. V njej na zelo konkreten način odgovarjata na vprašanja, kot so:

-         Kakonaj vem, ali me fant resnično ljubi?

-         Sempreveč izbirčna?

-         Jerazmerje vredno ohranjati?

-         Bomza vedno ostala sama?

-         Aliso moja merila postavljena previsoko?

-         Inše in še ...

Že nazačetku knjige Jason in Crystalina Evert predstavita deset tipov moških, ki sejim je dobro izogniti pri iskanju pravega (neodločnež, skesani prešuštnik,hinavec, obsedenec z nadzorom ...), nato pa skozi 21 poglavij predstavita 21skrivnosti, kako najti pravega - in ga tudi obdržati - brez da bi nas odnosprizadel.

Najpovzamemo še besedilo s hrbtne strani knjige:
»Če se boš odločila upoštevati načela te knjige, ti ne moremo obljubiti, da bošže prihodnji mesec spoznala sorodno dušo. Ne moremo ti zagotoviti, da te bozasnubilo deset moških, kaj šele, da bo med njimi pravi zate. Lahko pa tizagotovimo, da se boš, če ne boš dala priložnosti tem enaindvajsetimskrivnostim, vse življenje spraševala, kaj bi se zgodilo, če bi to storila.«

»Pravaljubezen obstaja in ti si je vredna,« je temeljno sporočilo te knjige za mladeženske.

Vse, ki sečutite nagovorjene in nagovorjeni, vabimo na predavanje dr. Katarine KompanErzar ob predstavitvi knjige Kako najti pravo ljubezen. Predavanje bo 13.februarja, ob 19. uri v Galeriji Družina (Krekov trg 1) v Ljubljani.

Oglejte situdi filmček Davida Sipoša:

Video - Kako najti pravo ljubezen?

Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh