Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Bo Miklavž letos prinesel knjigo?

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 24. 11. 2016 / 09:47
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:33
Ustavi predvajanje Nalaganje

Bo Miklavž letos prinesel knjigo?

Tik pred prazniki je Založba Družina izdala štiri otroške knjige, ki jih lahko podarite ob Miklavžvu ali božiču.

Knjiga je vedno primerno darilo. Tik pred decembrskimi prazniki je Založba Družina izdala štiri otroške knjige, ki jih lahko otrokom podarite ob Miklavževem godu ali božiču.

Knjige lahko kupite tudi na stojnici Založbe Družina na Slovenskem knjižnem sejmu.

Miklavž in Modrosti sveta

Miklavž je res velik svetnik in rad pomaga pri uresničevanju želja – vendar včasih drugače, kot mislimo. Ta zgodba pripoveduje o malem Davidu, ki je svetnika prosil za bratca ali sestrico, da bi se lahko z njim igral, saj je bil kot edinec precej osamljen. Vendar sveti Miklavž ne more prinesti dojenčka! Zato Davidu podari skrivnostno knjižico Miklavž in Modrosti sveta, ki mu pomaga iskati nove prijatelje na poteh vsakdanjega življenja. Knjiga bo osvetlila pogled na tega svetnika in prijateljstvo.

Knjiga je izšla v trdi in mehki vezavi.

Božji zaklad

V prvem delu izvirnega slovenskega stripa Božji zaklad spoznamo Ano in Tomija, ki preživljata počitnice v Sveti deželi. V ruševinah neke cerkve najdeta izjemno staro Sveto pismo, ki ima čudežno moč. Kdor namreč položi roko na knjigo in iz nje bere, lahko vstopi v zgodbo. In tako se znajdemo pri vhodu v betlehemski hlevček, v katerem se rodi Jezus.

Besedilo je prepredeno z odlomki iz Svetega Pisma. Nanje pa imata Ana in Tomi čisto svoj, otroški pogled.






101 zgodba in 101 naloga

Spoznajte zgodbe o najznamenitejših svetopisemskih likih in se stoenkrat zabavajte z nalogami. V vsaki od knjig 101 božična naloga in 101 svetopisemska naloga najdete zgodbe in naloge, ki se vežejo nanje. Z njimi se bodo otroci zabavali in utrjevali znanje. Med nalogami so barvanje, povezovanje, štetje, risanje, lepljenje nalepk, ki jih najdete v knjigi, pisanje, vprašanja, besedne igre … Ob koncu so tudi rešitve nalog.

Knjigi sta primerni za preživljanje skupnega prostega časa staršev in otrok ter za versko vzgojo.



Kupi v trgovini

Življenjske težave
Drugi priročniki
4,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh