Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ekonomija dobrega in zla - najboljša poslovna tuja knjiga

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 28. 11. 2014 / 09:09
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:20
Ustavi predvajanje Nalaganje
Ekonomija dobrega in zla - najboljša poslovna tuja knjiga

Ekonomija dobrega in zla - najboljša poslovna tuja knjiga

Založba Družina je pravkar izdala prevod uspešnice Tomáša Sedláčka, ki jo lahko na Slovenskem knjižnem sejmu kupite po promocijski ceni.

Založba Družina je pravkar izdala prevod uspešnice Tomáša Sedláčka, ki jo lahko na Slovenskem knjižnem sejmu kupite po promocijski ceni. Na sejmu pa je avtor že dobil nagrado! Ekonomija dobrega in zla je prejela nagrado za najboljšo tujo poslovno knjigo. Češki ekonomist je bil tudi osrednji gost založbe Družina.


Ekonomija dobrega in zla - takoj po izidu že nagrajena!

Tomaš Sedláček je bil za svojo uspešnico Ekonomija dobrega in zla večkrat nagrajen. Leta 2009 za knjigo prejel nagrado wald press, leta 2012 pa je bila na knjižnem sejmu v Frankfurtu razglašena za najboljšo knjigo o ekonomiji v Nemčiji, nagradila jo je tudi narodna poljska banka. Največji nemški gospodarski časopis Handelsblatt jo je uvrstil med 100 najpomembnejših knjig, ki so izšle do zdaj. Zdaj je tej zbirki dodal še nagrado na Slovenskem knjižnem sejmu za najboljšo tujo poslovno knjigo.



Poleg Tomáša Sedláčka je nagrado za najboljšo slovensko poslovno knjigo prejel Anton Komat za delo Potniki na ladji norcev.

Letos je bila nagrada za najboljši poslovno knjigo podeljena drugič. Lani jo je prejela založba UMco za knjigo Poštena resnica o nepoštenosti avtorja Dana Arielya. V letošnji komisiji so bili: Andrej Božič, direktor Steklarne Hrastnik, Bojan Brank, Abena, Andreja Kodrin, ustanoviteljica Challenge: Future, Amadea Dobovišek, Publi Una, Sonja Šmuc, izvršna direktorica Združenja Manager, Ariana Grobelnik in direktorica projektov GZS.

Fotografije: Tatjana Splichal

Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh