Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Knjiga Kresnik - Ognjeno izročilo bo izšla pri Družini!

Objava: 12. 06. 2014 / 13:17
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:15
Ustavi predvajanje Nalaganje

Knjiga Kresnik - Ognjeno izročilo bo izšla pri Družini!

Knjiga Jerneja Kastelca bo vsebovala darilo - dvd s filmom Kresnik - Ognjeno izročilo.

Film Kresnik – Ognjeno izročilo je režiral mladi slovenski režiser David Sipoš, bil je tudi producent projekta. Scenarij za film je napisal Jernej Kastelec, ki je po scenariju napisal še literarno zgodbo. Zgodba Jerneja Kastelca bo z ilustracijami Klarise Sipoš izšla v knjižni obliki pri založbi Družina, kot darilo pa bo vsakemu izvodu priložen tudi dvd s filmom Kresnik.

Zgodba 20-minutnega fantazijskega filma Kresnik – Ognjeno izročilo govori o treh fantih, ki preživljajo počitnice pri svojem dedku. Na kresno noč se s posebnim namenom odpravijo globoko v gozd. Kaj se tam zgodi, preberite v knjigi in si oglejte v filmu. Vsebina je zares primerna za čas okrog kresne noči, ko se začenjajo tudi poletne počitnice!

Film Kresnik smo spoznali v okviru zbiranja sredstev za pripravo filma v okviru platforme Kickstarter. Takrat je v intervjuju za Mladi val David Sipoš povedal, kako je potekalo snemanje in kako poteka t.i. postprodukcija filma (snemanje glasbe z orkestrom ...). Knjigo pa spremlja tudi kratka spremna beseda avtorja Jerneja Kastelca, v kateri pove, kako je doživel pretvorbo scenarija v zgodbo. Film Kresnik je sedaj že pripravljen na premierno prikazanje, ki bo v nedeljo, 22. junija, ob 20. uri v Centru urbane kulture Kino Šiška. Pospremil ga bo tudi zanimiv spremljevalni program z glasbenimi gosti (Maja Keuc, APZ Tone Tomšič ...). Če se želite udeležiti premiere, si rezervirajte brezplačne vstopnice na elektronskem naslovu: info@kresnik.net. Na premieri bodo na voljo tudi knjige Kresnik – Ognjeno sporočilo, skupaj z DVD-jem filma! Vabljeni!

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh