Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Njegova in njena odločitev

Za vas piše:
K. C.
Objava: 14. 04. 2016 / 09:18
Oznake: Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:29
Ustavi predvajanje Nalaganje
Njegova in njena odločitev

Njegova in njena odločitev

Založba Družina je izdala priročnika Odločitev za ženske in Odločitev za moške, ki vabita k vztrajnost v veri, zakonu, družini.
Založba Družina je izdala dva priročnika, Odločitev za ženske in Odločitev za moške. Oba spodbujata k zavestni odločitvi za vztrajnost v veri, zakonu, družini.

Moške bo naučil, kako premagati ovire iz preteklosti in zgraditi v svoji ženi ljubeče zaupanje in svojih otrocih ter zapustiti samosvoj in enkraten odtis v času. »Žal veliko preveč mož zapravi svoje življenje. Boga, ki ga častijo, v resnici sploh ne poznajo, zato niso povsem prepričani, za kaj živijo. Ker so malodušni in neodločni, duhovno tavajo skozi življenje v megli zmede in brezbrižnosti«, sta avtorja zapisala v uvodu. »Dan za dnem navidezno nekaj počnejo, vseeno pa večino svojega časa zapravijo za banalne zadeve. Možje se marsikdaj ne zmenijo za to, da doma s svojo otopelostjo ustvarjajo velikansko vodstveno praznino. Ne zavedajo se, kako slabo vplivajo na svoje žene in otroke, ker jih duhovno ne usmerjajo in vodijo.«

Vendar ni treba vse življenje tako živeti. Odločite se sprejeti odgovornost zase in za svojo družino. Za to pa je potreben pogum.

Ženske pa bodo v priročniku spoznale, kako resnično zaupati v Božji načrt zate popoln, in svoje življenje uskladiti z njim, da bodo v polnosti odkrile svojo ženskost in pravo zadovoljstvo. Zvestoba Bogu postavlja vse odločitve na pravo mesto. »Odločitev za žene vas bo obenem podžgala in izzvala. Nagovorila bo tisto najboljše v vas. Spomnila vas bo na vašo neizmerno dragocenost in na čudovite, božanske razloge, zakaj ste bile ustvarjene. Nato pa vas bo spodbudila, da sprejmete svoj trenutni življenjski položaj in določite, kaj je v tem položaju za vas najpomembnejše, sta zapisala Alex Kendrick in Stephen Kendrick, ki sta po knjigi za moške poiskala Priscillo Shirer, da bi k odločitvi spodbudila tudi ženske. Zapisala sta, da vas bodo njene besede opogumile, navdihnile, pa tudi izzvale in razjezile. Vendar avtorica ženske ves čas vodi k temu, da bodo sprejemale dolžnosti, ki bodo v njihovo življenje prinašale Božji blagoslov in veselje.

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh