Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Obiščite stojnico Družine v Cankarjevem domu

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 29. 09. 2014 / 10:36
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:17
Ustavi predvajanje Nalaganje
Obiščite stojnico Družine v Cankarjevem domu

Obiščite stojnico Družine v Cankarjevem domu

Založba Družina se predstavlja v Cankarjevem domu na Festivalu za tretje življenjsko obdobje.

Založba Družina se predstavlja v Cankarjevem domu na Festivalu za tretje življenjsko obdobje. Obiščite našo stojnico in spoznajte, kaj vse počnemo. Poleg časopisa Dtužina, ki ga obiskovalci festivala zelo dobro poznajo, vam predstavniki Družine ponujajo tudi knjige in revije založbe Družina po znižani ceni, nekatere izvode lahko dobite tudi kot darilo. Ogledate pa si lahko še katalog agencije Trud.


Stojnico Družine najdete čisto spodaj drugem preddverju.

Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO) je edinstvena prireditev za starejše v Sloveniji in največja tovrstna prireditev v Evropi, so zapisali na spletni strani festivala. Njen slogan letos je Vsi smo ena generacija, saj je festival namenjen predvsem druženju in spoznavanju, aktivnosti tudi v starosti, s čimer se izboljša življenje starejših, in solidarnosti med generacijami. "Na festivalu lahko vsakdo najde zase zanimive vsebine in načine, da izrazi svoje mnenje, najde nove poti k izboljšanju življenja starejše generacije in tudi druge usmeri na to pot. Festival ustvarja prostor za sodelovanje med generacijami, civilno družbo, prostovoljnimi organizacijami, gospodarskimi, akademskimi in političnimi sferami ter s tem po svojih močeh prispeva k trajnostnim medgeneracijskim rešitvam," so še zapisali.


Letošnji, že 14., festival za tretje življenjsko obdobje bo v Cankarjevem domu od ponedeljka, 29. septembra, do srede, 1. oktobra, ki je mednarodni dan starejših. Organizatorji, Zveza društev upokojencev Slovenije, Proevent, Inštitut Hevreka! in Zveza za tehnično kulturo Slovenije, so kot prostovoljce privabili veliko mladih, med drugim pa za prijetno vzdušje s kulturnim programom skrbijo starejši, ki predstavijo, kaj počnejo v jeseni življenja.



Kupi v trgovini

Kako zagovarjati vero brez povzdigovanja glasu
Družbena vprašanja
19,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh