Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ogenj, ki žge

Za vas piše:
K. C.
Objava: 15. 10. 2015 / 07:39
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:26
Ustavi predvajanje Nalaganje

Ogenj, ki žge

Nocoj bo v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano festival duhovno ritmične glasbe Ritem srca.
Nocoj bo v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano festival duhovno ritmične glasbe Ritem srca, ki ga organizira Radio Ognjišče. Na njem bo devet izvajalcev zapelo prav toliko pesmi.

Devet novih duhovno ritmičnih skladb bodo predstavili Nessy, Sašo in Robi, skupina Odsev, Blaž Podobnik, Petra Stopar, Rebeka Prelesnik, Ingrid, skupina Pusti sled in Andrej Jerman.

Na festivalu bosta sodelovala stočlanski tudi mešani pevski zbor Škofijske klasične gimnazije pod vodstvom dirigentke Helen Fojkar Zupančič in spremljevalni bend z Damijanom Pančurjem in Miranom Juvanom.


Tekmovalnosti ne bo

Tokratni festival ni tekmovalen. "S tem bi radi dosegli, da so zmagovalci vsi, ki bodo predstavili nove pesmi. Festival bo po našem mnenju s tem dobil tudi bolj združevalno funkcijo. Prav tako se želi dati še več pozornosti spremljevalnemu programu, ki je vsako leto bogatejši in ga sooblikujejo vsi nastopajoči," so povedali pri Radiu Ognjišče.

Skladbe so izšle na CD-ju Ritem srca 2015: Ogenj, ki žge, pri pripravi katerega je sodelovala tudi Založba Družina. Kupiti ga je mogoče v vseh prodajalnah založb Družina in Ognjišče.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh