Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Prvo sveto obhajilo s papežem Frančiškom

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 23. 02. 2015 / 13:09
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:22
Ustavi predvajanje Nalaganje
Prvo sveto obhajilo s papežem Frančiškom

Prvo sveto obhajilo s papežem Frančiškom

Naj vam na poti do prvega obhajila pomagajo misli papeža Frančiška, zbrane v knjigi Prvo sveto obhajilo s papežem Frančiškom.
Prav gotovo je v vaši župniji veliko otrok, ki bodo letos prvič sprejeli Jezusa v srce. Naj jim na poti do prvega obhajila pomagajo misli papeža Frančiška, zbrane v knjigi Prvo sveto obhajilo s papežem Frančiškom, ki je pravkar izšla pri založbi Družina.

»Otroke ima Jezus najraje! Jezus je danes z nami vsemi. Z nami je in z nami gre skozi življenje – ko smo veseli in ko smo žalostni … Jezus je vedno v naši bližini!«

To so besede, ki vas v knjigi najprej nagovorijo. Sveti oče razkriva, kako boste, prvoobhajenci, ob prvem obhajilu srečali Jezusa, ki je svojega božjega otroka spoznal že ob krstu, z njim pa se srečamo tudi pri spovedi. Cerkev predstavi kot mater, ki bdi nad svojimi otroki. Ob koncu pa je papež zapisal še sporočila za življenje, v katerih svetuje, naj se ne bojimo sanjati, naj bomo širokosrčni, naj upamo in še najpomembnejše, naj izberemo Kristusa.

Poleg misli pa je v knjigi prostor tudi za vaše fotografije, podpise povabljencev in druge spomine na prvo obhajilo. Knjiga je tako čudovito darilo ob prejemu prvega svetega obhajila.


Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh