Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Štiri nove knjige založbe Družina

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 30. 01. 2015 / 14:43
Oznake: Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.05.2023 / 13:35
Ustavi predvajanje Nalaganje
Štiri nove knjige založbe Družina

Štiri nove knjige založbe Družina

Ta teden so izšle tri duhovne knjige Rojeni za večno življenje, Križev pot s papežem Frančiškom in Objem in ena otroška: Mali volk in njegove pustolovščine - 3.del.

V Založbi Družina smo ta teden izdali kar štiri nove knjige. O navdihujoči življenjski zgodbi Rojeni za večno življenje smo že pisali, zdaj pa vam predstavljamo še dve duhovni knjigi: Križev pot s papežem Frančiškom in Zgodbo skupnosti Cenacolo Objem ter eno otroško: Mali volk in njegove pustolovščine - 3.del.

Ustanoviteljica mednarodne redovne skupnosti Cenacolo je redovnica Rita Petrozzi, znana kot sestra Elvira, ki je leta 1983 zbrala mlade in jim v zapuščeni hiši na griču prižgala upanje. Izgubljeni v svetu omame in zemeljskih dobrin so našli smisel in zdaj prav oni nadaljujejo njeno delo v 18 državah, v katerih imajo že 60 hiš. mladim ponujajo pomoč in jih znova obujajo v boljše življenje. V knjigi Objem boste izvedeli, kako je sestra Elvira zasadila seme upanja v brezupni temi, kar se že več kot deset let razvija tudi v Sloveniji. Ustanovljena je bila 13. maja 2004, ravno na dan prvih prikazovanj v Fatimi, posvečena pa je Mariji, zavetnici mladih.






V knjigi Križev pot s papežem Frančiškom, ki nosi podnaslov Kristusovo obličje, obličje človeka, so objavljena besedila iz križevega pota, ki ga je vodil papež Frančišek v rimskem Koloseju 18. aprila 2014. Skupaj s svetim očetom spremljajmo Jezusa na njegovi poti na Golgoto. Ob vsaki postaji pa razmišljamo o svojih dejanjih, svojih grehih in prosimo za milost. Papež nam v knjižici razodeva skrivnosti zveličavnega trpljenja in nas vodi po pravi poti.










Razveselili pa smo tudi otroke, ki bodo lahko znova prebirali o mladem trubadurju pustolovskega srca Malem volku v tretjem delu stripa. Pogumni mali volk, ki ni poznal svojih staršev je živel sam, dokler ni srečal sv. Frančiška Asiškega in njegovega prijatelja brata Volka. V tretjem delu bo izvedel, kako mu je prav ta svetnik rešil življenje, se zaposlil v gostišču, se izgubil v megli in spoznal še mnogo novih prijateljev.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh