Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Tviti papeža Frančiška že kot e-knjiga

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 04. 09. 2014 / 10:37
Oznake: Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:16
Ustavi predvajanje Nalaganje
Tviti papeža Frančiška že kot e-knjiga

Tviti papeža Frančiška že kot e-knjiga

Poleg papeževih tvitov še tri nove e-knjige: Vsiljivka v družini, Samo ljubezen ostane in Zagovor svobodnega trga.

V naši spletni knjigarni so na voljo nove e-knjige. Izbrali smo štiri zelo različne knjige, ki pa vse temeljijo na resničnih dogodkih.

Posebej vas bo navdušil papež Frančišek s svojimi tviti, zbranimi v knjigi s preprostim naslonom Tviti papeža Frančiška. Na svojih mobilnih napravah jih lahko berete že pred izdajo, v fizični obliki pa boste knjigo lahko kupili v naslednjih dneh. Tviti so razdeljeni v tematske sklope: Besede spodbude, Kako živeti po veri, Gradimo skupnost in Postanimo misijonarji, posebej pa so tudi tviti, namenjeni mladim, kot je tale: »Dragi mladi, ne bojte se poroke. Zakon, poln zvestobe in rodovitnosti, vas bo osrečil.«






V e-knjigi Vsiljivka v družini slovenske avtorice Tanje Mlakar boste spoznali resnično zgodbo Mančine matere, ki je zbolela za demenco. Družina se je morala prilagoditi njej, se odpovedati marsičemu, da bi materi olajšali življenje. Sprašujejo se, ali bi mater dali v oskrbo v dom ostarelih. Bolezen je bila težka preizkušnja za vse, a jih je tudi bolj utrdila v veri do Boga in jih povezala.







Ustanoviteljica skupnosti Nova obzorja, Chiara Amirante, je v knjigi Samo ljubezen ostane povedala svojo življenjsko zgodbo, polno čudežev, duhovnosti in pomoči potrebnim. Največ je pomagala mladim brez doma in družine, ki so živeli na ulici v težkih življenjskih razmerah. Predgovor k knjigi, zdaj tudi e-knjigi, je napisal italijanski tenorist Andrea Bocelli, spremno besedo k slovenski izdaji pa škof Andrej Glavan.







Med nenajnovejšimi izdanimi knjigami smo za e-knjigo izbrali Zagovor svobodnega trga ameriškega avtorja Roberta Sirica, predsednika inštituta Acton v Michiganu, ki širi idejo o povezanosti med vero in svobodo. V inštitutu podpirajo odprto, krepostno in humano družbo in podpirajo pozitivno vrednost svobodnega trga, a omejene pristojnosti države. Prav o tem je avtor spregovoril tudi v novi e-knjigi.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh