Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabljeni na Adventno-božični knjižni sejem

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 02. 12. 2015 / 10:17
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:26
Ustavi predvajanje Nalaganje
Vabljeni na Adventno-božični knjižni sejem

Vabljeni na Adventno-božični knjižni sejem

V Galeriji Družina (Krekov trg 1) je Adventno-božični knjižni sejem. Prava priložnost za Miklavževo darilo!

Kmalu po koncu Slovenskega knjižnega sejma se je v Galeriji Družina odprl Adventno-božični knjižni sejem. Na njem vas čakajo knjige s popusti, cenejše so tudi do 70 odstotkov. Na Krekovem trgu 1 v Ljubljani vas pričakujemo od ponedeljka do petka od 8. do 18. ure ter ob sobotah od 8. do 13. ure.

Obisk Adventno-božičnega knjižnega sejma je lahko prava priložnost za nakup Miklavževega ali božičnega darila. Knjiga, ki bo listate skupaj z otrokom, bo dobra popotnica za njegovo življenje.


Letos smo pripravili tri nove knjige: eno o Miklavžu - Sv. Miklavž in tri kepe zlata - ter dve, ki sta primerni ob božiču: Naredimo jaslice in 25 ustvarjalnih idej za božič.

Sv. Miklavž in tri kepe zlata

To je knjižica, v kateri je predstavljen svetnik sv. Miklavž, njegova dobra dela in druženje z otroki. Kaj pa je storil s tremi kepami zlata? Preberite si v knjigi, ki bo otroke gotovo nadušila tudi s čudovitimi ilustracijami.

Naredimo jaslice

Na božični večer delamo jaslice. To je družinski dogodek, poln navdušenja, dobre volje in pričakovanja. S knjižico Naredimo jaslice pa lahko ustvariš svoje. Le sledi preprostim navodilom.

25 ustvarjalnih idej za božič

Božič, jaslice, božično drevo, adventni venček ali darila lahko popestriš s 25 ustvarjalnimi idejami. Izdelaj vse od ledenih sveč, venček, darilne vrečke in škatle do božične vasi, obseskov in božične zvezde.





Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh