Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

18-letna posvojenka v vrstah republikancev

Mojca Masterl Štefanič
Za vas piše:
Mojca Masterl Štefanič
Objava: 23. 06. 2022 / 00:30
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 22.06.2022 / 14:14
Ustavi predvajanje Nalaganje
18-letna posvojenka v vrstah republikancev
Mlada političarka bi bila v primeru zmage najmlajša politična predstavnica v svoji zvezni državi. FOTO: ruchformontana.com

18-letna posvojenka v vrstah republikancev

Mlada Američanka Kaitlyn Ruch je zmagala na primarnih volitvah republikanske stranke in je tako kandidatka svoje stranke za sedež v predstavniškem domu v ameriški zvezni državi Montana. Volitve so predvidene 8. novembra letos.

18-letna Kaitlyn in njen mlajši brat sta posvojena. Odkar najstnica pozna okoliščine svojega rojstva in posvojitve, si dejavno prizadeva za zaščito življenja, kot piše na svoji spletni strani.

Mlada političarka se zavzema za zaščito življenja, tradicionalno družino in osebno svobodo.

Mlada političarka bi bila v primeru zmage najmlajša politična predstavnica v svoji zvezni državi. Zavzema se za zaščito življenja, tradicionalno družino in osebno svobodo. Rucheva je predsednica organizacije za zaščito življenja »Helena Students for Life« in vodi politično enoto »Students for Life Action« v Montani.

FOTO: ruchformontana.com

»Vse skupaj je zelo preprosto: vsako človeško življenje je dragoceno in si zasluži pravno zaščito,« na svoji spletni strani piše 18-letnica. Čeprav je bil v letu 2021 dosežen politični napredek na področju zaščite življenja, je treba storiti še veliko. Kot mlada ženska je tarča »industrije splava«, toda kot oseba, ki je bila tudi sama posvojena, ima poseben pogled na zaščito življenja. Prepričana je, da bi kot poslanka temu namenu lahko služila še bolje kot doslej:

Že prvi dan se lahko s polno paro lotim dela in prinesem svež pogled v zakonodajno telo Montane.

»Čeprav sem stara šele 18 let in še nikoli nisem kandidirala za izvoljeno funkcijo, se mi to zdi prednost. Naš politični sistem ni učinkovit za veliko ljudi, ob tem pa so isti politiki kar naprej vedno znova in znova izvoljeni, medtem ko služijo le svojim lastnim interesom. Že prvi dan se lahko s polno paro lotim dela in prinesem svež pogled v zakonodajno telo Montane.«

Kupi v trgovini

Vrnitev Mladega princa
Proza
19,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh