Uporabi kupon SPLETNA10 in prejmi 10% popusta na nakup izdelkov v spletni trgovini.

Zapri
Iskanje
Proza

Vrnitev Mladega princa


Proza

Vrnitev Mladega princa

Alejandro Guillermo Roemmers

16,90€ 19,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Vrnitev Mladega princa
Vrnitev Mladega princa
16,90€
Dodaj
Zmanjšaj

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789610406969
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama Avtor prevoda: Vesna Velkovrh Bukilica
Ikona seznama Leto izdaje: 2020
Ikona seznama Število strani: 112
Ikona seznama Vezava: trda
Ikona seznama Mere: 130 x 190 mm

O izdelku

Tudi princi z oddaljenih planetov sčasoma odrastejo. Mladi princ, ki ni več zadovoljen s svojim majhnim planetom, se znova poda na raziskovanje vesolja. In tako se začne še eno izjemno potovanje v iskanju skrivnosti in radosti smisla življenja.

Vrnitev Mladega princa je navdihujoča zgodba, nadaljevanje priljubljene klasike, ki prekipeva od ljubezni in modrosti ter pokaže, kaj je pravo praznovanje življenja, kakršnega bi morali živeti v vsej svoji lepoti in veselju.


»Vrnitev Mladega princa je knjiga za vse starosti. Je preprosta in poetična zgodba, v kateri poskušam prenesti izkušnje in znanje, ki sem si ga nabiral skozi leta. Življenje si razlagam kot odlično priložnost, v kateri je najpomembnejša duhovna rast. Vsi si želimo ohraniti svojo nedolžnost, hkrati pa se sprašujemo, kaj storiti proti velikim krivicam, zlu, izdajam, ki se godijo po svetu …

Knjigo sem napisal v devetih dneh izolacije. Prišla je iz mojega najglobljega dela in poskuša dati nekaj odgovorov. Čeprav je prvotno krožila zgolj med omejeno skupino bližnjih in dragih ljudi, je kmalu spremenila svoj načrt. Zanimanje in navdušenje, ki ga je ustvarila, tako posvečam vse širši javnosti. Zaradi odziva bralcev sem razumel, da moram deliti to iskanje in življenjsko izkušnjo. Da moram deliti razvoj lastnega življenja.

Učinek pisanja pričujoče knjige je bil popolnoma preobražujoč: omogočil mi je, da se iz žalostnega in depresivnega človeka spremenim v uspešnega in srečnega človeka.«

A.G.Roemmers


Ilustracije: Pietari PostiPodobni izdelek

Akcija
Pričevanja
24,90€ 19,90€ Poglej izdelek: Ernest Simoni
Nazaj na vrh