Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

3D večer z Gregorjem Čušinom

Za vas piše:
Domen Kos
Objava: 24. 01. 2024 / 11:04
Oznake: Mladi
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.01.2024 / 11:41
Ustavi predvajanje Nalaganje
3D večer z Gregorjem Čušinom
Gregor Čušin je na januarskem 3D večeru uprizoril predstavo Evangelij po Čušinu. FOTO: SMC Celje

3D večer z Gregorjem Čušinom

Znani slovenski igralec Gregor Čušin je za obiskovalce Don Boskovega centra Celje izvedel svojo priljubljeno monokomedijo »Evangelij po Čušinu«.

Gost tokratnega 3D večera, ki se je v petek, 19. januarja, odvil v župnijski kapeli Don Boskovega centra Celje, je bil Gregor Čušin, slovenski gledališki in filmski igralec, kolumnist priloge Naša družina, pa tudi avtor in izvajalec več monokomedij s krščansko vsebino. Za zbrane obiskovalce je izvedel svojo znano predstavo Evangelij po Čušinu. Evangeljsko pripoved o Jezusu nam je predstavil na inovativen dramski način, s sebi lastnim humorjem in satiro. Igra je s svojo slikovitostjo in direktnostjo spodbudila obiskovalce, da so lahko obogatili svojo predstavo o Jezusu.

Gost januarskega večera je bil Gregor Čušin. FOTO: SMC Celje

Dogodka sta se tokrat poleg naših rednih obiskovalcev iz Celja in okolice udeležili tudi dve skupini mladih iz drugih salezijanskih mladinskih centrov, SMC Sevnica in SMC Veržej. S svojo navzočnostjo nas je počastil tudi celjski škof ordinarij, msgr. Maksimilijan Matjaž. Ob koncu predstave je namenil besedo zahvale gostu in gostiteljem iz Salezijanskega mladinskega centra Celje, na čelu z vodjem, salezijancem duhovnikom Viktorjem Gancem, ki se intenzivno trudijo za duhovno-družabno ponudbo v širši celjski regiji.

Poleg rednih obiskovalcev iz Celja in okolice sta se dogodka udeležili tudi dve skupini mladih iz drugih salezijanskih mladinskih centrov. FOTO: SMC Celje

V prihodnjem mesecu je pred nami naslednji dogodek v sklopu 3D večerov, in sicer v petek, 16. februarja, ko bomo na glasbeno-duhovnem večeru gostili Mateja Šokliča.

 S svojo navzočnostjo nas je počastil tudi celjski škof ordinarij, msgr. Maksimilijan Matjaž. FOTO: SMC Celje

Kupi v trgovini

Novo
Mulc, Pri maši in druge zgodbe
Za otroke
12,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh