Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

50 milijonov dolarjev med cerkvenimi klopmi

Za vas piše:
Mojca M. Štefanič
Objava: 04. 06. 2014 / 06:38
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:14
Ustavi predvajanje Nalaganje

50 milijonov dolarjev med cerkvenimi klopmi

Župljanka je zakoncema vrnila izgubljeni zmagovalni listek kanadske loterije.

Loterijski listek v vrednosti okoli 33,7 milijonov evrov je po zaslugi poštene župljanke znova našel svoja lastnika. Hakeem in Abiola Nosiru iz kanadskega mesta Brampton sta si z igro na srečo priigrala 50 milijonov kanadskih dolarjev, nato pa nenadoma ugotovila, da sta loterijski listek, dokazilo o nagradi, izgubila, je v svoji spletni izdaji poročal kanadski časnik Toronto Star. Kot v svetopisemski priliki o izgubljeni drahmi sta starejša zakonca v obupanem iskanju listka dobesedno »pometla celo hišo«, vendar zaman.



»Kar nekaj noči nisem mogla zaspati«, je za časnik povedala Abiola Nosiru, »bila sem povsem obupana.« Čez nekaj tednov se je pri zakoncema oglasila župljanka, ki je našla loterijski listek, na katerem je bil zapisan njun naslov. Odrezek se je med obiskom bogoslužja očitno izmuznil iz denarnice. Minuli ponedeljek sta zakonca naposled lahko prevzela milijonski dobitek.

Kako se bosta zahvalila najditeljici, Hakeem in Abiola Nosiru še nista povsem prepričana. »Zaenkrat ji želiva reči le iskrena hvala«, je v ponedeljek izjavila srečna dobitnica.

Vir: Kathpress
Foto: splet

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh