Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Animator vsak dan

Za vas piše:
J. B.
Objava: 17. 09. 2005 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:14

Animator vsak dan

V soboto in nedeljo, 3. in 4. septembra, je bilo v Ljubljani na Rakovniku in v Veržeju že tradicionalno jesensko srečanje animatorjev oratorija, v organizaciji projekta Oratorij pri Salezijanski mladinski pastorali.

V soboto in nedeljo, 3. in 4. septembra, je bilo v Ljubljani na Rakovniku in v Veržeju že tradicionalno jesensko srečanje animatorjev oratorija, v organizaciji projekta Oratorij pri Salezijanski mladinski pastorali. Srečanje je bilo namenjeno skupni zahvali Bogu za vse veselje, ki smo ga bili deležni med letošnjimi oratoriji širom po Sloveniji. V Ljubljani na Rakovniku si je 250 animatorjev oratorija iz 45 župnij najprej ogledalo predstavitev posameznih župnij na stojnicah. Sledila je maša, ki jo je daroval predstojnik slovenskih salezijancev Lojze Dobravec, somaševalo pa je deset duhovnikov. Dobravec je v pridigi dejal, da animator po oratoriju ne sme biti več isti, kot je bil prej. Animatorstvo na oratoriju se mora namreč poznati tudi v vsakdanjem življenju.

Pri maši je sodeloval orkester rakovniškega oratorija, različne mašne dele pa so oblikovali animatorji. V pogovornih skupinah, ki so sledile, so imeli animatorji in voditelji oratorijev priložnost izmenjave animators...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh