Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

NMK se vrača s sestro Franjo

Za vas piše:
M.F.
Objava: 08. 09. 2007 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2010 / 11:22

NMK se vrača s sestro Franjo

Od ponedeljka, 3. septembra, je na POP TV na sporedu zadnja, 7. sezona izjemno priljubljene humoristične nanizanke Naša mala klinika
Od ponedeljka, 3. septembra, je na POP TV na sporedu zadnja, 7. sezona izjemno priljubljene humoristične nanizanke Naša mala klinika.

V novi sezoni je 15 epizod, ki so nastale izpod peres treh scenaristov: Marka Pokorna, Roka Vilčnika in Branka Durića – Đura, ki je hkrati režiser priljubljene serije.

Na Našo malo kliniko se je vrnila priljubljena sestra Franja (Alenka Tetičkovič), skozi sezono pa bodo za zidovi klinike kot gostje zaigrali tudi številni znani obrazi; priznana slovenska sopranistka Alenka Gotar, priznani igralec Slavko Cerjak, Barbara Lapajne, Petra Slapar in še številni drugi.

Marko Pokorn: »NMK vstopa v sedmo in obenem zadnjo sezono. Zaposleni in bolniki bodo, kot že tolikokrat doslej, postavljeni pred številne preizkušnje, ki jim jih nalaga življenje v bolnišnici. Poslovna direktorica bo hotela kletnemu prostoru dati novo namembnost in s tem kliniki novo dejavnost. Bomo videli, ali...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh