Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Odklenjena šifra

Objava: 08. 03. 2008 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 23.07.2010 / 06:46

Odklenjena šifra

Se ti zdi, da je Sveto pismo le dolgočasna knjiga, s katero se težko pohvališ pred prijatelji, ki prebirajo vznemirljive knjige o starodavnih skrivnostih?
Se ti zdi, da je Sveto pismo le dolgočasna knjiga, s katero se težko pohvališ pred prijatelji, ki prebirajo vznemirljive knjige o starodavnih skrivnostih? Si prepričan, da je Stara zaveza le razvlečena pripoved o nesrečnem izraelskem ljudstvu in njegovih bojih za samostojno državo, ki te ne zanimajo pretirano? Imaš morda celo dvome o tem, ali je bil Jezus v resnici odrešenik?


Potem je skrajni čas, da odkriješ skrivnostno šifro, ki – bolj kot si sploh lahko predstavljaš – povezuje Staro in Novo zavezo in predstavlja vznemirljivo skrivnost. Si pripravljen?

Številni starozavezni pisci so do potankosti natančno napovedali odrešenjske dogodke, ki so se v resnici zgodili več stoletij pozneje. Naša šifra, ki odklepa skrivnost, so torej prerokbe. Ne verjameš? Oglejmo si jih samo nekaj: Izaija in Mihej sta napovedala Jezusovo rojstvo (Iz 7,14) in celo kraj, kjer so bo rodil (Mih 5,1) – 700 let, preden se je...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh