Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Želja po čistosti

Za vas piše:
s. MAJDA
Objava: 28. 06. 2008 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 26.07.2010 / 12:30

Želja po čistosti

Na področju izbire življenjskih sopotnikov velikokrat naredimo tako malo. Prepustimo se samo zaljubljenosti in smo prepričani, da bomo sami vse zmogli, da »bova midva drugačna«
Živjo, Andrej!

Sprašuješ za nasvet glede odnosa z dekletom. čutiš, da imata iste želje, moti pa te, ker je dekle že imelo spolne odnose s svojim bivšim fantom. To te vznemirja. Si med ljubeznijo in željo, da tega prej ne bi bilo.


Andrej, čestitam za tvoje razmišljanje!

Jezus je enkrat odgovoril na modro razmišljanje svojega učenca Petra z besedami: »Blagor ti, Simon, Jonov sin, kajti tega ti nista razodela meso in kri, ampak moj Oče, ki je v nebesih.« (Mt 16,17)

Mislim, da bi nekaj podobnega rekel tebi in vsem, ki razmišljajo o lepoti čistosti in o spolnih odnosih kot največji podaritvi, ki sodi v resen zakonski odnos.
Našel si dekle, ki te vrednote ni poznala. Kaj je bil vzrok za to? Danes čistost in spolna vzdržnost res nista med stvarmi, ki bi jih v javnosti našel visoko na lestvici vrednot. Mnogi nimajo nikogar, ki bi jih o tem poučil in jih, še manj, k temu spodbudil. Javno mnenje relativizira vse, kar bi vs...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh