Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Razstava fotografij

Objava: 09. 05. 2009 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 11.05.2009 / 06:07

Razstava fotografij

Galeriji Družina je od 4. maja dalje na ogled prodajna razstava s. Aleše Stritar z naslovom S hvaležnostjo 50 fotografij za 50 let. Sestra Aleša je mnogim poznana kot avtorica odličnih fotografij in zapisov o delu in utripu v Cerkvi na Slovenskem, ki ga redno spremlja že vrsto let in s pomočjo Vrneta in spletnih strani Cerkve na Slovenskem tudi objavlja.
V Galeriji Družina je od 4. maja dalje na ogled prodajna razstava s. Aleše Stritar z naslovom S hvaležnostjo 50 fotografij za 50 let. Sestra Aleša je mnogim poznana kot avtorica odličnih fotografij in zapisov o delu in utripu v Cerkvi na Slovenskem, ki ga redno spremlja že vrsto let in s pomočjo Vrneta in spletnih strani Cerkve na Slovenskem tudi objavlja.

Na odprtju razstave so nas s pesmijo najprej pozdravile šolske sestre, nato nam je spregovoril dr. Janez Gril, ki je v svojem nagovoru omenil, da pozna obilico talentov s. Aleše in še vedno ga preseneti s kakšnim novim. Kljub temu da je dejala, da se ne znajde ravno brez fotoaparata, nam je tokratno razstavo do podrobnosti opisala in dodala še kakšno zanimivost v svojem nagovoru. Pojasnila je tudi, zakaj je pripravila razstavo: »Ob praznovanju 50. rojstnega dne sem se odločila, da nekaj svojih najlepših fotografij postavim na ogled. Še več, podarjam jih Karitas in želim, da izkupiček namenijo lju...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh